Kā sagaidīt mīļoto vīrieti no darba? (160)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo izlasīju TVNET komentāros, paldies rakstītājam Uwix. Sapratu, ka arī es ar šīm lietām «grēkoju». Man liekas, ka sievietei ir absolūti nepieciešami to zināt. Vai un kad pielietot, tas jau ir cits jautājums... Lūdzu pavēro sevi - labāk ieraksti kādā video, pirmās 10-20 minūtes, kad vīrietis ierodas mājās.

Ja bērni ar smaidu uzlec virsū tētim, samīļojas, vai to pašu dara sieviete? Parasti nē - viņai rūpju nomākta seja. Vai nav tā, ka pirmajās minūtēs tiek «izgāztas» visas ģimenes vajadzības un problēmas (ar bērniem, ar tūkstošajiem pirkumiem, problēmām, vajadzībām, visu ko, ko vajag «kaut kad izdarīt»).

Šī «šoka terapija» ir

visbriesmīgākais, ko vīrietis var sagaidīt no mīļotās šai atnākšanas mirklī,

it sevišķi, ja viņam ir bijusi samocīta diena.

Ko darīt:

a) nekad «neuzbrukt» ar vajadzībām un sūdzībām uzreiz pēc pārnākšanas - rada nebeidzamo problēmu sajūtu;

b) bērni parasta taisa skaļu fonu pirmās 10-15 minūtes pēc tēta pārnākšanas - sievai nevajag «spraukties» iekšā (nepavelk - uzmanības koncentrēšanas spējas vīrietim ir par «īsu»). Nevajag «kušināt» un uzbrukt bērniem par to - tētis pats spēs «nogriezt skaļumu un aktivitātes», ja ir par daudz.

c) smaids un pieglaušanās kā sveiciens - bez nosacījumiem un bez «vai tu izdarīsi?»;

d) paēdis vīrietis - puse no problēmu risinājuma;

e) pirms tu sāc apspriest ar vīrieti vajadzību, UZREIZ pasaki - vai tu gribi TIKAI PADOMU vai arī UZKRAUT RISINĀŠANU viņam. No tā atkarīgs gan klausīšanās režīms, gan līdzdarbošanās pakāpe.

Ja jārisina - tad nevajag nekādus BLABLA apkārt - dod papīru, kam, kad, par ko. Labāk, ja viss uzrakstīts un ielikts vienā mapē, e-pastā vai sms.

Kadrs no seriāla

Ja gribi parunāties -

TAD pasaki - «gribu tikai aprunāties, kā labāk - tev nav jāatrisina»,

tad vīrietis nesprings uz risināšanas taktiku un nespiedīs savu izvēli.

f) ja ir neparedzēts finanšu izdevums - lūdzams kaut simboliski «piedalies» šai izdevumā, lai vīrietis nejūtas kā bankomāts-vibrators.

g) ja vīrietis jūt, ka viņs ir nelietojams/uzvilcies/pārguris utt - viņš parasti to jau brīdinošā formā parāda (seja, izturēšanās).

Sievietei un bērniem vēlams reaģēt neuzbrūkoši - vienkārši pasakot, ka «ir to pamanījuši» - un pēc tam noteikti jāļauj vīrietim «aizmukt kaktiņā» uz kādu brīdi nomierināties. Viņš ļoti labi apzinās, ka ir agresīvs, bet negrib nodarīt pāri mīļotajiem - dodiet iespēju «neuzbrukt».

Šīs 10-20 «atdzišanas» minūtes būs nesalīdzināmas ar iespējamu konfliktu vakara, pat nakts garumā.

f) ja vīrietis ir sakoncentrējies uz «neapstādināmu» notikumu - spēle, raidījums, brauciens, utt - lūdzu «nelauziet» viņa uzmanību.

Ja ir kas sakāms vai darāms «starplaikos» vai «uzreiz pēc tam», atstājiet nepārmetošu zīmīti, kas jādara.

Komentāri (160)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu