McLaren sagatavojis unikālu P1

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: McLaren

McLaren Automotive nodaļa, kas nodarbojas ar speciālo pasūtījumu īstenošanu, proti, McLaren Special Operations, kādam klientam Lielbritānijā ir sagatavojusi īpašu hipermašīnu P1.

Jāsaka, ka klientam vai klientei, kura personība netiek atklāta, ir visai laba gaume, jo pasūtītais P1 ir sanācis visnotaļ izskatīgs. Tā eksterjerā un salonā dominē melnā krāsa, taču to simpātiski «atšķaida» koši sarkani akcenti, tā automobilim piešķirot tādu kā neganti velnišķīgu izskatu.

Un ne bez pamata, jo, kā zināms, McLaren P1 ir viens no dinamiskākajiem sērijveida auto uz planētas. Tas apgādāts ar 3,8 litru V8 twin-turbo benzīna dzinēja un elektromotora tandēmu, kas kopā attīsta 916 zirgspēkus, un ar tiem ir gana, lai 100 km/h sasniegtu nepilnās trīs sekundēs, bet 200 km/h - mazāk nekā 7 sekundēs.

Tai pašā laikā melni sarkanais P1 spēs būt gluži civilizēts braucamais, jo kā plug-in hibrīdauto tas spēj pārvietoties arī bezizmešu režīmā ar izslēgtu iekšdedzes dzinēju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu