Dejas meistarklase un tikšanās ar Viju Vētru (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaulē pazīstamākā latviešu izcelsmes indiešu klasisko deju izpildītāja, horeogrāfe, lektore un pedagoģe Vija Vētra arī pati nevar nosaukt nevienu dejotāju, kurš viņas vecumā ietu uz skatuves. Viņai šogad 91 dzīves un 71 skatuves jubilejas gads!

Slavenā indiešu deju izpildītāja Vētra dzīvo Ņujorkā, bet kopš 1990.gada viņa regulāri ierodas Latvijā, lai sniegtu koncertus un vadītu dejas meistarklases. Labo Sajūtu Laboratorijai ir tas gods jūs aicināt satikties un sajust leģendāro dejotāju un personību – VIJU VĒTRU 19. jūnijā plkst. 19:10 INDIEŠU DEJAS MEISTARKLASĒ Labo Sajūtu Laboratorijā!

Iekams cilvēks darināja citus instrumentus sevis izteikšanai, viņam jau bija viņa paša fiziskais ķermenis un balss, kas ir Dieva doti instrumenti. No senlaikiem cilvēks ir lietojis un izkopis šos instrumentus, pakāpeniski veidodams dejas mākslu, izkoptu kustību stilu, parasti izmantojot balsi pavadījumam. Kad pārdzīvojums ir pārāk liels un vārdi nespēj izteikt visas jūtu pakāpes, tad kustība dod jaunas izteiksmes iespējas, daudz jūtīgākas un pilnīgākas.

Meistarklasē varēs iepazīties ar Indijas ziemeļu un dienvidu klasisko deju, spāņu flamenko, kas, pēc dejotājas stāstītā, radusies no ziemeļindiešu klasiskās dejas, ko čigāni aizveduši uz Spāniju, kā arī spāņu flamenko, jogu un Tai Či pamatelementiem.

Meistarklase notiks 19. jūnijā plkst. 19:10 – 20:40
Meistarklases cena 15 EUR

NENOKAVĒ ŠO IESPĒJU!

PIEZVANI UN PIESAKIES:
LABO SAJŪTU LABORATORIJA
+371 67 887 581, +371 29 330 280,
Brīvības gatve 214b-504 (5.st.), Rīga
birojs@karstajoga.lv

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu