Egoistes skaistuma akadēmija: mācāmies sejas konturēšanu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpmāk kopā ar lielisko meikapa mākslinieku Elviju mācīsimies dažādus dekoratīvās kosmētikas trikus, lai, tos lietojot pašas, varētu tapt vēl apburošākas un skaistākas!

1. solis: Pirmais produkts, kuru lietojam, ir tonālais krēms. Šajā reizē izmantojam Kryolan Ultra Fluid Foundation. Kārtīgi uzklājam, lai mazliet izlīdzinātu sejas toni.

2. solis: Nākamais solis ir ķeršanās klāt pašai sejas konturēšanai. Es izmantoju vienkāršu krēmveida konturēšanas paletīti, kuru jebkurš var atrast un pasūtīt no tā paša ebay.com. Pietiek ilgam laikam un ļoti labi klājas un tušējas.

3. solis: Tumšāko konturēšanas toni liekam sejas zonās, kur dabiski cilvēkam krīt ēna, bet gaišāko toni vietās, kuras dabiski ir gaišākas.

Gaišāko toni centies likt sejas vidusdaļā, bet tumšāko toni sejas malās.

Kad produkts ir uzklāts, tad ar punktētām kustībām visu vajag satušēt kopā, lai produkts neatstāj izteiktas līnijas. Visam jābūt skaisti sajauktam kopā. Tas var aizņemt vairāk laika, bet mazliet prakses un viss izdosies.

4. solis: kad viss ir skaisti satušēts un uzklāts, tad visu varam noslēgt ar caurspīdīgu birstošo pūderkrēmu. Šajā reizē izmantoju Kryolan Translucent Powder. Seja iegūs mazliet matētu efektu, un pūderis nofiksēs uzklāto grimu.

Tas arī viss. Nekas sarežģīts un grūts!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu