Modes un dizaina diena

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

6. jūnijā norisināsies gada lielākais modes un dizaina pasākums Kalnciema kvartālā – Lielā modes un dizaina diena. Jau otro gadu kvartāla pagalmā sapulcēsies iecienītākie Latvijas modes un dizaina radītāji, dizaineri, mākslinieki un izplatītāji ar karstākajām kolekcijām, iepriekšējo sezonu izpārdošanām un īpašajiem piedāvājumiem, kā arī gluži svaigi jaunpienācēji, kas plašākai auditorijai savas kolekcijas pieteiks pirmo reizi.

Kalnciema kvartāla Modes un dizaina dienā piedalīsies:

ZIB* - ar jauno kolekciju un krāšņu iepriekšējo kolekciju izpārdošanu: ies karsti!

M50 - Miera ielas veikals sagādājis jaunumus no pašu un sadarbības partneru kolekcijām - pērļu mednieces kļuvušas jaunākas, stiprākas un vēl labākas!

QooQoo - uzticams savā brīvībā;

Malvine.lv - satiekoties pretpoliem, rodas individualitāte;

YAYOI - rotaslietas, kas izceļ individualitāti;

PetraLV – mazas kleitas lieliem piedzīvojumiem;

Skinny Latvian - jo garumam ir nozīme...

...un vēl vesela virkne vietējās modes un dizaina – Eduardo Cattus, may28th, Penelopes tauriņi, We Are Young (rotas), Soul Stones by Agnese Zeltina (rotas), Gints BUDE,Artterrace, Viktora noslēpums (apakšveļa), Black Swan (kleitas), Sin on the Beach, YUTA Sense (apģērbi), ZVĒRU DĀRZS, TATIS, Zīle (apģērbi), MOSH MOSH (apģērbi) un daudzi, daudzi citi.

Dienas gaitā par noskaņu rūpēsies un plates spēlēs Henriks Eliass Zēgners, būs hennas un hair&make-up izbraukuma saloni.

Plkst. 12:00 uz brīvdabas skatuves «GINTS BUDE» apakšveļas kolekcijas prezentācija.

Par darbošanos bērniem būs parūpējušās Petra.lv meitenes - bērni varēs aplikācijas tehnikā veidot sapņu tērpu līnijas un radīt paš savu vasaras rokassprādzi, kurā ievīt savus vasaras piedzīvojumus.

Pasākumu norises vieta – Rīga, Kalnciema iela 35.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu