Keita Vinsleta atgriežas no dekrēta Pin Up stilā (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Paskatoties uz Holivudas sievišķības iemiesojumu, talantīgo aktrisi Keitu Vinsletu, gribas ticēt, ka lielais bērnu pulciņš vien vairo sievietes skaistumu. Esot trīs bērnu māmiņa, viņa 38 gadu vecumā izskatās vairāk nekā perfekti.

«Titānika» zvaigznes Keitas Vinsletas jaunākajam bērnam ir pieci mēneši, un šis ir tas brīdis, kad aktrise ir nolēmusi atgriezties kino pasaulē. Par to vēsta arī viņas seksīgā fotosesija žurnāla «Harper's Bazaar» jūnija izdevumam. Fotosesijā Vinsletai izveidots piecdesmito gadu pin up meitenes stils, kas viņai ļoti piestāv.

«Ir laiks atgriezties,» atzīst aktrise žurnāla intervijā. «Atgriezties, nevis lai dauzītos apkārt, bet konkrēti pievērstos savai karjerai.»

Gatavojoties fotosesijai, Keita atzina, ka ļoti sen nav bijusi pie manikīra: «Jā tas skan dīvaini, daudzi domā, ja jau esmu kino zvaigzne, tad noteikti man ir kāda persona, kura nāk pie manis mājās un uztaisa manikīru, ieveido matus...»

Runājot par sievieti un novecošanu, kinoaktrise atzīst, ka nebaidās novecot un to pat uzskata par skaistu posmu sievietes dzīvē: «Man patiešām patīk palikt vecākai!»

Kā tu domā, vai tas, ka esi Holivudas kinozvaigzne, tev uzliek pienākumu tomēr atgriezties darbā, lai nezaudētu karjeru? Pat ja mājās zīdainītis?

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu