NMPD vadītājam Ploriņam pēc atkārtota novērtējuma ļauj turpināt darbu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) vadītājam Armandam Ploriņam pēc atkārtota novērtējuma ļauts turpināt darbu, bet ieteikts to pilnveidot, ceturtdien vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums (LTV) «Ziņas».

Jau vēstīts, ka Ploriņa darbību veselības ministra Gunta Belēviča (Zaļo un zemnieku savienība) izveidotā komisija februārī novērtēja negatīvi un viņam tika doti trīs mēneši trūkumu novēršanai.

Valdība janvāra vidū atbalstīja Veselības ministrijas ieceri atteikties no līdzšinējās prakses nomāt ātrās palīdzības automašīnas Rīgas reģionam no uzņēmuma «Rīgas sanitārā transporta autobāze» un iegādāties automašīnas līzingā. Pēc šī valdības lēmuma veselības ministrs paziņoja, ka plāno vērtēt Ploriņa atbildību.

Pirms tam ministra uzmanību piesaistīja arī Ploriņa apsveikuma runa uzņēmēja Adigjozala Mamedova dzimšanas dienas svinībās. Tieši no Mamedova uzņēmuma NMPD iepriekš nomāja automašīnas Rīgas reģiona vajadzībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu