Ar skanīgu koncertu un vērtīgām balvām noslēgušies pirmie Rīgas iepirkšanās svētki

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

16. maijā notika pirmie Rīgas iepirkšanās svētki, pulcējot to dalībniekus uz unikālu Iepirkšanās skrējienu, plašu brīvdabas koncertu un mājražotāju tirdziņu Vērmanes dārzā.

Spītējot vēsajiem laikapstākļiem nedēļas nogalē, svētki Vērmanes dārzā pulcēja dažādu paaudžu apmeklētājus, kas devās enerģiskā skrējienā pa Rīgas centra veikaliem, tajos veicot neparastus uzdevumus un krājot punktus dalībai balvu izlozē, kurā 20 uzvarētāji ieguva vērtīgas balvas 70-500 EUR vērtībā, kā, piemēram, elektroakustisko ģitāru, divus planšetdatorus, saulesbrilles, profesionālās sporta austiņas, delikatešu grozus un citas dāvanas. Notika arī mājražotāju tirdziņš un svētku koncerts ar grupu The Sound Poets, Pērkons, Bunch of Gentlemen, Samba de Riga, Momo, Kristīnes Timermanes un Gata Ivana dalību. Skrējiena atmosfēru dalībveikalos visas dienas garumā varēja iepazīt arī Radio SWH tiešraidēs.

«Esam gandarīti par uzņēmumu atsaucību un priecīgi, ka Iepirkšanās skrējiena ideja uzrunāja gan uzņēmumus, gan apmeklētājus. Skrējiena dalībnieku pozitīvās emocijas un uzņēmēju radošums rada pārliecību, ka iepirkšanās process var būt arī atraktīvs piedzīvojums ar augstu pievienoto vērtību. Plānojam pasākumu padarīt par ikgadēju tradīciju gan pilsētas iedzīvotājiem, gan vietējiem uzņēmējiem,» stāsta galvenais organizators, aģentūras «Lemon box» vadītājs Sandis Miltovičs.

Daudzi pasākuma apmeklētāji atzina, ka Iepirkšanās skrējienā iepazinuši vairākus jaunus veikalus pilsētā un tie atstājuši labu iespaidu ar kvalitatīvu produkciju, zinošiem, uz klientiem orientētiem un atsaucīgiem pārdevējiem un daudzveidīgu sortimentu. Veikalu pārstāvju radošā izdoma ļāva pārsteigt skrējiena dalībniekus ar neparastu produktu pasniegšanas veidu.

Kopā ar partneri LIVE RIGA Rīgas iepirkšanās svētku mērķis ir radīt pasākuma platformu, kas no vienas puses piedāvā krāšņus svētkus to apmeklētājiem ar bezmaksas dalību, bet no otras – sniedz iespēju vietējiem uzņēmējiem parādīt sevi kā aktīvu un sabiedrībai draudzīgu uzņēmumu, tādējādi veicinot pilsētas uzņēmējdarbības un kultūrvides kopējo attīstību.

Svētkus atbalstīja: TVNET, RigaTV24, Radio SWH, Dardedze Hologrāfija, Sportland, AVON, Antalis, GACO.

Iepirkšanās skrējiena dalībveikali: Elkor Tehnika, Elkor Gift Shop, Outlet Optika, Miss Bonbon, Baltcom, ROSME, iDeal, Euroskor, Adidas, Capital, Tava skaņa, Gastronome, Elena Miro, Avokado, 4Decorasian, Mosaic, GINTS BUDE RIGA, CORTEFIEL, Golden Saga un ZaZa Couture.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu