Par «Reģionu alianses» priekšsēdētāju atkārtoti ievēlēts Andrejs Ence

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Latvijas Reģionu apvienības" priekšsēdētājs Andrejs Ence
"Latvijas Reģionu apvienības" priekšsēdētājs Andrejs Ence Foto: Edijs Pālens/LETA

Par partijas «Reģionu alianse» (RA) priekšsēdētāju šodien kopsapulcē atkārtoti ievēlēts Andrejs Ence. Viņš bija vienīgais amatam izvirzītais kandidāts.

Kā RA pārstāvis Latvijas Reģionu apvienības (LRA) pārstāvju sapulcē tika ievēlēts Saeimas deputāts Dainis Liepiņš (LRA), savukārt par «Reģionu alianses» valdes locekli ievēlēta LRA Saeimas frakcijas vecākā konsultante Inga Vanaga.

Kopsapulcē uzņemto jauno RA biedru vidū ir advokāts Artūrs Zvejsalnieks un Gulbenes novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Nikolajs Stepanovs, kurš jau pēdējās pašvaldību vēlēšanās startēja no šīs partijas saraksta.

Par RA biedru kļuvis arī «Picu Lulū» pārvaldošā uzņēmuma SIA «Later LTD» līdzīpašnieks Elmārs Tannis.

RA biedru skaits pēc desmit jaunu biedru uzņemšanas šodien pārsniedza 500.

RA priekšsēdētājs Ence ziņojumā kopsapulcei norādīja uz politiskā spēka ietekmes pieaugumu pašvaldībās, jo tagad tas vadot 12 pašvaldības.

Ence pauda prieku, ka kopsapulcei ir kvorums, jo pilnvarojums lemt saņemts no 258 biedriem. Kvoruma sasniegšanai minimālais pilnvaroju skaits ir 246.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu