TOP 6 skaistākie Kannu sarkanā paklāja imidži

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sarkanais paklājs Kannu kinofestivāla atklāšanā ir īsta modes aktualitāšu parāde. Arī «Egoiste» izvēlējās savus favorītus!

 
Foto: AFP/LETA

Šarlīze Terona - apburošā saule

Aktrise Šarlīze Terona bija tērpusies dzeltenā vakarkleitā no modes nama Christian Dior Couture. Lai gan šī dzeltenā krāsa ir visai netipiska izvēle garam vakartērpam, aktrise izskatījās satriecoši. Skaistumu papildināja arī Chopard juvelierizstrādājumi.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: AFP/LETA

Džuliāna Mūra - liktenīgā sieviete

Talantīgā aktrise Džuliāna Mūra uz sarkanā paklāja sievišķīgi staroja Armani Prive melnajā vakarkleitā. Kleitas piegriezums ir ļoti interesants, kā arī saspēle ar dažādu faktūru audumiem tērpā. Jāatzīst, ka gliteri un spalvas ir nepelnīti piemirsti mūsu vakartērpu izvēlē. Burvīgs akcents - smaragdzaļie auskari!

Foto: AFP/LETA
 
Foto: AFP/LETA

Lupita Njongo - zaļais šarms

Tumšādainā skaistule, aktrise Lupita Njongo bija tērpusies greznā zaļā vakarkleitā no Gucci. Kopskats ļoti rotaļīgs un noteikti liek atskatīties.

Foto: AFP/LETA
 
Foto: AFP/LETA

Naomi Vatsa - dūmakainā romantika

Ieraugot Naomi Vatsas kleitu, uzreiz top skaidrs tās radītājs. Tik noslēpumaini romantiskas vakarkleitas rada tikai Elie Saab Couture.

Foto: AFP/LETA
 
Foto: AP/Scanpix

Sjennas Milleres tumšzilā nots

Aktrise Sjenna Millere žilbināja eleganti zilā atlasa vakartērpā no Lanvin.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Mišelas Rodrigesas

Mišela Rodrigesa bija tērpusies elegantā Zuhair Murad mežģīņu vakarkleitā.

Foto: Reuters/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu