Top 7 idejas dāvanām Mātes dienā!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/dave.durant1

Telefona zvans ar apsveikuma vārdiem vai vēl labāk - zvans pie durvīm ar puķu pušķi rokās ir lieliskākā dāvana mammai! Silts vārds, apskāviens un buča - tās ir pašas saldākās Mātes dienas veltes. Tomēr ir vēl veidi, kā vari palutināt savu mīļāko cilvēku pasaulē!

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Pastaiga, brauciens vai pikniks

Tas ir burvīgs veids, kā palutināt mammu. Tas ir brīdis jūsu sarunām un abu atpūtai. Brīvdabas muzejs ir atsācis sezonu, kā arī - vai atceries, kad kopā bijāt zooloģiskajā dārzā? Atceries, ka ir magnoliju ziedēšanas laiks botāniskajos dārzos. Piknikam izvēlies vietu ar skaistu skatu uz dabas ainavu. Starp citu, varbūt mammu beidzot izvizini ar drauga aizlienētu kabrioletu vai motociklu?

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Grāmata vai abonements dvēselei

Nepažēlo naudu kādai īpašai, mammas sen kārotai grāmatai vai preses izdevuma abonementam, kas iepriecinās tavu mammu. Grāmatnīcās plaukti lūst no plašā grāmatu piedāvājuma. Atliek vien izvēlēties!

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Fotosesija atmiņām

Noorganizējiet ģimenes fotosesiju salonā vai vēl labāk dabā, kādā pļavā vai mežā. Mamma smaidīs ne tikai tajā dienā, bet arī tad, kad vēlāk šķirstīs ģimenes albumu. No bildēm pēcāk varat kopīgi radīt kalendāru vai atmiņas bilžu grāmatu.

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Iespēja iemācīties ko jaunu

Ja tava mamma ir atraktīva un vienmēr labprāt mācās ko jaunu - dod viņai iespēju apgūt ko vēl viņai nezināmu! Vienalga, vai tie ir valodas, foto, vīna, gleznošanas, jogas, salsas vai floristikas kursi, tici, viņu tas sajūsminās. Šī dāvana vēsta, ka mammai vēl visa dzīve priekšā, tāpēc jāmācās ir atkal kas jauns. Īpaši noderīgi būs datorkursi, jo tas jūs satuvinās ikdienā vēl vairāk!

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Uzdāvini biļeti uz sirsnīgu koncertu!

Pirms saki «nekā jau pie mums nav ko apmeklēt» - padomā, varbūt mūzika, kas tev pašai nemaz nešķiet aizraujoša, tavai mammai šķitīs īpaša?! Varbūt vērts iedziļināties tuvojošos koncertu programmā un atrast ko viņas sirdi sildošu? Un, iespējams, tu arī šajā koncertā atcerēsies bērnu dienas un šis vakars tev paliks ilgi vēl sirdī...

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Iedrošini aizbraukt uz festivālu

Ja jau runājam par savlaicīgu biļešu iegādāšanos un tev ar savu mammu labi saskan, esat draugi, iespējams, nopērc viņai biļetes uz kādu no vasaras festivāliem. Tev jau obligāti nav jādodas ar mammu uz šo festivālu, bet jūs tur varat tikties. Ja mammai nav pavadoņa, viņai noteikti ir kāda draudzene, kura arī vēlētos redzēt, ko tad jaunieši tajos festivālos dara. Protams, festivāli jau nav tikai «Positivus» vai «Summer Sound» - tāpat ir daudzi mierīgāka rakstura - «Laba daba», «Dabas koncertzāle» u.c.

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Atgūt spēkus nometnēs

Vasaras iesākumā vienmēr tiek izsludinātas pieteikšanās dažādām vasaras nometnēm. Nometnes nav tikai bērniem - liels procents no piedāvājuma ir tieši sievietēm domātās, kur atgūt spēkus, saprast sevi un iemācīties daudz ko jaunu. Uzdāvini savai mammai atpūtu pie dabas ar līdzīgi domājošiem un mieru alkstošiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu