Interesantākās dāvanas princesei Šarlotei

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kembridžas hercogiene Ketrīna Midltone 2. maijā plkst. 8:34 (pēc Latvijas laika 10:34) «Lindo Wing» slimnīcā laida pasaulē veselīgu meitenīti. Mazās karaliskās ģimenes atvases svars bija 3,714 kg. Laiks aplūkot dāvanas!

 
Foto: Natural Sapphire Company

Grabulītis ar safīriem

Amerikāņu juvelieru kompānija Natural Sapphire Company radījusi grabulīšu kolekciju, kas veltīta mazajai princesei Šarlotei Elizabetei Diānai. Grabulī iestrādāti safīri, un tā cena ir 45 000 dolāru! Tā neko dāvana...

 
Foto: twitter.com

Rozā kleita no Izraēlas prezidenta

Izraēlas prezidents Reuvens Rivlins Kembridžas hercogu ģimenei nosūtījis apsveikuma dāvanu. Tā ir rozā kleitiņa ar dāvanu kartīti: «Ar mīlestību no Izraēlas.»

 
Foto: twitter.com

Kalnu punduroposumu glābšanas fonds

Austrālijas premjerministrs Tonijs Abots veicis vairāku tūkstošu sterliņu mārciņu ziedojumu fondam, kas nodarbojas ar Austrālijas aizsargājamo dzīvnieku - punduroposumu glābšanu. Kalnu punduroposums ir Austrālijā dzīvojošs somainis, un viņu savvaļā ir palikuši mazāk nekā 2000 eksemplāru.

Tāpat viņš nosūtījis bēbīša sedziņu, kas darināta no īpašas Tasmānijas vilnas.

 
Foto: twitter.com

PETA dāvana

Dzīvnieku aizstāvju organizācija PETA nosūtījusi mīlīgas čībiņas ar lācīša seju.

 
Foto: twitter.com

Suvenīri un joki

Britu tirdzniecības vietās sastopami dažādi brīnumi.

Foto: twitter.com
Foto: twitter.com
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu