Neauglības ārstēšanas kampaņai jauna vizuāla identitāte

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Neauglības ārstēšanas kampaņai, kurai šāgada pavasarī aprit divi gadi, ir jauna vizuāla identitāte. Ziedojuma kampaņas rekvizītu, tai skaitā ziedojumu kastīšu, pielāgošana jaunajam dizainam jau ir sākusies. Paredzēts, ka visi rebrendinga darbi pilnībā tiks pabeigti maija beigās,» informē Laila Vārtukapteine, SIA «ELVI Latvija», kas ir neauglības ārstēšanas kampaņas galvenā atbalstītāja un idejas autore, komercdirektore.

«Vēlamies, lai kampaņas jauna identitāte ir kā otra elpa ikvienam, kas vēlas atbalstīt un sniegt savu artavu, lai palīdzētu īstenot kādas ģimenes sapni par ilgi gaidīto bērniņu, kā arī topošajiem vecākiem – saņemties un pieteikties. Jo ikviens sapnis, vēlēšanās ir tā vērta, lai tiktu īstenota!» atzīst SIA «KRISTĪNE-RR» valdes priekšsēdētājs Sergejs Aleksāns.

Neauglības ārstēšanas kampaņas rīkotāja biedrība «Labu darot» pateicas ikvienam, kas ziedojot vai ar labām domām atbalsta kampaņas ideju. Martā neauglības ārstēšanas kampaņas ietvaros Zemgalē ir piedzimis pirmais bērniņš – puika.

Ziedot kampaņai var:

  • speciālajās akcijas kastītēs visos veikalos ELVI, «DOMO», «AlkOutlet», ātrās ēdināšanas restorānos «Hesburger», Klīnikā EGV, degvielas uzpildes stacijās VIRŠI-A un lietotu preču mazumtirdzniecības veikalos KRISTĪNE-RR;

  • zvanot 90006282 (viens zvans ir 1,42 eiro) vai

  • veicot pārskaitījumu uz ziedojuma kontu LV37HABA0551034195731.

Neauglības ārstēšanas kampaņa ilgst no 2013.gada pavasara, un tās mērķis ir vērst Latvijas sabiedrības uzmanību uz reproduktīvās veselības jautājumiem un to risināšanas iespējām, kas tiešā veidā ir saistīts ar demogrāfijas situācijas veicināšanu valstī. Pateicoties uzņēmumu un cilvēku ziedojumiem, divos gados finansiālais atbalsts pilnīgi apmaksātajam medicīniskās apaugļošanas kursam būs sniegts jau 17 ģimenēm, no kurām viena šāgada 16.martā sagaidījusi savu ilgi loloto bērniņu.

Kampaņas jauno vizuālo identitāti kā arī papildu informāciju par neauglības ārstēšanas kampaņas gaitu var skatīt biedrības «Labu darot» mājaslapā: www.labudarot.lv.

Padarīt Latviju bagātāku aicina biedrība «Labu darot» ar mazumtirgotāju ELVI, klīniku EGV, mājsaimniecības lielveikalu «DOMO», ātrās ēdināšanas restorānu ķēdi «Hesburger», veikalu-noliktavu ALKOUTLET DZĒRIENI&VĪNI, AS VIRŠI-A degvielas uzpildes stacijās un lietotu preču mazumtirgotāju «KRISTĪNE-RR». Papildu informāciju par kampaņu var meklēt biedrības «Labu darot» mājaslapā: www.labudarot.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu