Martā neauglības ārstēšanai saziedoti vairāk nekā 4000 eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Ziedojumu vākšanas kampaņā, lai palīdzētu ģimenēm, kam diagnosticēta neauglība, piepildīt sapni par sen gaidīto bērniņu, martā ir saziedoti 4072 eiro, informē SIA «Elvi Latvija», kas ir galvenā neauglības ārstēšanas kampaņas atbalstītāja, komercdirektore Laila Vārtukapteine.

Neauglības ārstēšanas kampaņa ilgst kopš 2013.gada pavasara, un tās mērķis ir vērst Latvijas sabiedrības uzmanību uz reproduktīvās veselības jautājumiem un to risināšanas iespējām, kas tiešā veidā ir saistīts ar demogrāfijas situācijas veicināšanu valstī.

Divu gadu laikā finansiālais atbalsts pilnīgi apmaksātam medicīniskās apaugļošanas kursam būs sniegts 17 ģimenēm no visas Latvijas, no kurām viena šī gada 16.martā sagaidījusi savu ilgi loloto bērniņu.

Kampaņai palīdzēt finansiāli ir iespējams, ziedojot speciālajās akcijas kastītēs visos veikalos «Elvi», «Domo», «AlkOutlet», ātrās ēdināšanas restorānos «Hesburger», klīnikā EGV, degvielas uzpildes stacijās «Virši A» un lietotu preču mazumtirdzniecības veikalos «Kristīne-RR», kā arī zvanot pa tālruni 90006282 (viena zvana maksa ir 1,42 eiro) vai veicot pārskaitījumu uz ziedojuma kontu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu