Pansionāts "Balvi" saņēmis automašīnu gulošu cilvēku pārvadāšanai

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdienas, 29.marta, vakarā Balvu novada pašvaldības pansionātā "Balvi" ieradās viesi no Zviedrijas ar vērtīgu dāvanu - īpaši aprīkotu automašīnu smagi slimu, gulošu cilvēku pārvadāšanai, pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Balvu novada pašvaldībā.

Organizācijas Gnosjō Hjalper vadītājs Boo Clenow pastāstīja, ka šis automobilis ir salīdzinoši jauns un pa Zviedrijas ceļiem, pārvadājot slimniekus, braucis vien divus gadu. Viņš ir pārliecināts, ka šāda speciāla mašīna būs noderīga Balvu pansionāta iemītniekiem, kuru turpmāk iestāde varēs lietot, nodrošinot klientu transportēšanu.

Saņemtā "Volvo" markas automašīna ir aprīkota ar pasažieru krēsliem un nestuvēm, bet pārējais aprīkojums būs jānodrošina pansionātam.

Labdarības organizācija Gnosjō Hjalper ar dažādām Latvijas iestādēm un organizācijām sadarbojas jau divdesmit gadus, arī ar Balvu novada pašvaldību tai ir izveidojusies cieša sadarbība. Kopumā Latvijā ir 83 vietas, uz kurām savu palīdzību sūta minētā labdarības organizācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu