Putins lūdz piedošanu par visiem Kremļa grēkiem (104)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins uzrunā tiešraidē valsts telekanālos otrdien lūdza piedošanu ukraiņu tautai par Krimas atņemšanu, kā arī par klajo melošanu krievu tautai, lai attaisnotu nepamatoto agresiju pret brāļiem ukraiņiem.

Putins atzina, ka viņam pēdējās dienās radušās šaubas par savu uzņemto kursu valsts vadīšanā, tādēļ viņš sācis ieturēt Lieldienu gavēni un savās lūgšanās vērsies pie Dieva, lūdzot rādīt pareizo ceļu.

Iegrimšana lūgšanās Putinam ļāvusi gūt apskaidrību, un savu atlikušo pilnvaru termiņu un mūžu viņš nolēmis veltīt labklājības un pārticības veicināšanai Krievijā, kas dzīvotu mierā un saticībā ar tuvām un tālām valstīm.

Emocionāla atvainošanās ukraiņiem

Savu uzrunu televīzijā Putins sāka ar emocionālu atvainošanos ukraiņiem, atzīstot, ka naidu ukraiņu un krievu starpā sējis, varaskāres vadīts.

«Lūdzu, piedodiet, brāļi ukraiņi. Lūdzu, piedodiet arī tautieši krievi, ka esmu sējis naidu mūsu brālīgo tautu starpā. Mana varaskāre un godkāre mani darīja aklu un aizveda maldu ceļos, bet mani padomnieki un līdzcilvēki aiz bailēm mani neapturēja,» sacīja Putins.

«Manas izmisīgās lūgšanas ir uzklausītas, un mans prāts tagad ir kļuvis skaidrs,» apliecināja Krievijas vadītājs, zvērot atlikušo mūžu veltīt, lai nodrošinātu brīvību un pārticību visiem Krievijas iedzīvotājiem un veicinātu mieru un saticību pasaulē.

Nevēlas vairot ciešanas

«Es vairs nevēlos vairot ciešanas, nevēlos naidot cilvēkus savā valstī un jo īpaši kaimiņu valstīs. Mani biedē apziņa, ka es esmu savu valsti padarījis par nīstu nāciju, no kuras bailēs un riebumā novēršas. Tādēļ mans sapnis ir padarīt Krieviju par brīvības un labklājības bāku pasaulē, kas būtu sirsnīgs un izpalīdzīgs draugs gan tuviem, gan tāliem kaimiņiem,» solīja Putins.

Apliecinot savu labošanos, Krievijas valdnieks arī uzrunā vairāku stundu garumā tiešraidē atvainojās par visiem Kremļa pagātnes grēkiem un visām aizskartajām un pazemotajām nācijām.

***Šī ir 1.aprīļa - joku dienas - ziņa.***

Komentāri (104)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu