Ierēdņi sauc talkā - jāpalīdz izgudrot, kāpēc lai aizbraukušie atgrieztos Latvijā (400)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: DANIEL ROLAND / AFP

Iekšlietu ministrija (IeM) izsludinājusi atklātu projektu konkursu, kura mērķis ir organizēt aizbraukušo Latvijas iedzīvotāju brīvprātīgu atgriešanos, kā arī organizēt reintegrācijas pasākumus, teikts Iekšlietu ministrijas (IeM) mājaslapā.

Finansējums paredzēts metodisko un informatīvo materiālu par brīvprātīgu iedzīvotāju atgriešanos sagatavošanai un izplatīšanai. Konkursa finansējums tiks gūts no Eiropas Atgriešanās fonda 2013. gada programmas.

Kopējais pieejamais finansējums konkursa ietvaros ir 145 000 eiro, un projektu maksimālais īstenošanas termiņš ir 2015.gada 30.jūnijs. Līdz 75% apmērā paredzēts fonda finansējums, bet valsts budžeta līdzfinansējums paredzēts vismaz 25% apmērā no kopējām projekta attiecināmajām izmaksām.

Pretendēt uz fonda finanšu līdzekļiem var tieša vai pastarpināta Latvijas valsts pārvaldes iestāde, atvasināta publiska persona, cita valsts iestāde vai privāto tiesību juridiska persona. Tāpat fonda finansējuma pretendentu vidū var būt arī starptautiska organizācija, kas darbojas fonda atbalstāmajās jomās.

Projekta iesniegumi jāiesniedz līdz 7.maijam.

Komentāri (400)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu