Top10: Skandalozākie slavenību mīlas daudzstūri

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Liekas, ka daudzi par slavenību mīlas dzīvi zina daudz vairāk nekā slavenības pašas. Vēl interesantāk, ja tie ir stāsti par Holivudas zvaigžņu mīlas trīsstūriem, kas arī nav retums. Vispopulārākos un skandalozākos slavenību mīlestības līkločus apkopojis portāls «therichest.com». Lūk, TOP 10:

 
Foto: Reuters/AP/Scanpix

10. Džons Terijs, futbola kluba «Chelsea» kapteinis, izbijis futbolists Veins Bridžs un Vanesa Perončela

Abi futbolisti reiz spēlēja vienā komandā. Sākumā Vanesa bija Veina draudzene, tomēr vēlāk viņai bija romāns ar Teriju, turklāt viņa palika stāvoklī no Terija. Futbolists pieprasīja sievietei veikt abortu. Vēlāk šis romāns izvērtās kā apkaunojums viņa sievai, draugam un komandai.

 
Foto: Reuters/AP/Scanpix

9. Aktieri Keitija Holmsa, Toms Krūzs un Džeimijs Fokss

Toms un Keitija apprecējās 2006.gadā, tomēr pēc sešiem kopdzīves gadiem aktrise pieprasīja šķiršanos. Vēl pēc diviem gadiem Keitija pārsteidza pasauli, jo viņai bija attiecības ar Toma labu draugu - Džeimiju Foksu. Nav zināms, vai attiecības sākās, kad Keitija vēl bija precējusies, tomēr abi ar Džeimiju manīti kopā arī tajā laikā. Šobrīd abiem aktieriem ir saspīlētas attiecības.

 
Foto: Reuters/ScanPix

8. Marija Anna un Frederiks Tībaudi, Šenija Tveina un Roberts Lange

Sākumā bija divi pāri - dziedātāja Šenija Tveina, kura apprecēja mūzikas producentu Robertu Langi, savukārt viņas labākā draudzene Marija Anna apprecēja biznesmeni Frederiku Tībaudu. Marijai Annai sākās romāns ar draudzenes vīru. Abas laulības tika šķirtas, taču Tveina vēlāk satuvinājās ar Frederiku un vēlāk arī apprecējās.

 
Foto: AP/Reuters/Scanpix

7. Aktrises Keita Hadsone, Kamerona Diaza un beisbolists Aleks Rodrigezs

2009.gadā Keita tikās ar beisbolistu aptuveni sešus mēnešus, tomēr pēc tam Rodrigezs pārtrauca attiecības un tikās ar Kameronu Diazu. Līdz tam abas aktrises bija labas draudzenes, un Keita nevarēja saprast, kā Kamerona varēja viņai to nodarīt. Lai nu kā, daudzi uzskata, ka tā bija Kameronas atriebība par to, ka pirms pāris gadiem, kad viņa izšķīrās no dziedātāja Džastina Timberleika, Keita ar viņu sāka satikties.

 
Foto: Reuters/AP/Scanpix

6. Aktieri Dženifera Anistone, Andželīna Džolija un Breds Pits

Dženifera un Breds bija pāris gadus precējušies, visi viņus uzskatīja par ideālu pāri. Lai gan laulība ilga piecus gadus, Breds sāka romānu ar savu ekrāna partneri no filmas «Smita kungs un kundze» Andželīnu Džoliju. Šobrīd Dženifera Anistone ir atzinusi, ka abiem ir piedevusi.

 
Foto: Reuters/AP/Scanpix

5. Princese Diāna, princis Čārlzs un Kamilla Pārkere

Arī karaliskā ģimene neiztiek bez mīlas trīsstūriem. Princis pirms apprecēšanās ar Diānu bija iemīlējies Kamillā, bet viņš nedrīkstēja viņu precēt, jo viņa nebija piemērota karaliskajām prasībām. Vēlāk viņu romāns bija tas, kas izšķīra karalisko pāri. Pēc princeses Diānas nāves Čārlzs apprecēja Kamillu.

 
Foto: Reuters/AP/Scanpix

4. Dziedātājas Teilore Svifta, Selēna Gomeza un aktieris Teilors Lotners

2009.gada sākumā aktieris Teilors Lotners pāris mēnešus bija kopā ar aktrisi Selēnu Gomezu, tomēr neilgi pēc tam, kad abi attiecības pārtrauca, Lotners sāka satikties ar Gomezas draudzeni - Teilori Sviftu. Lai arī dziedātāja salauza Lotnera sirdi, daudzi uzskata, ka Svifta šo attiecību dēļ sarakstīja dziesmu «Back to december». Neskatoties uz mazo mīlas trīsstūri, Teilore un Selēna joprojām ir draudzenes.

 
Foto: Reuters/AP/Scanpix

3. Aktieri Mega Raiena, Rasels Krovs un Deniss Kveids

90.gados Mega Raiena un Deniss Kveids bija tā laika ideālais pāris, taču 2001.gadā viņu laulība beidzās. Daudzi cilvēki, kā arī pats Kveids, uzskata, ka tas bija Megas un Rasela Krova romāna dēļ. Lai gan tas nebija ilgs, vēlāk Mega Raiena atzina, ka arī Krovs neesot bijis pilnīgi uzticīgs. Raiena neapprecējās ar Krovu, un abi aktieri šobrīd ir laulībā ar citām sievietēm.

 
Foto: Reuters/AP/Scanpix

2. Prezidents Bils Klintons, Hilarija Klintone un Monika Levinska

Šī ir viena no lielākajām mīlas afērām, ko Amerika piedzīvojusi. Eksprezidentam Bilam Klintonam reiz bija romāns ar 22 gadus vecu ASV Baltā nama darbinieci - Moniku Levinsku. Vēlāk tas noveda pie vairākām apsūdzībām, tomēr prezidents atzina savu vainu. Lai gan tas ļoti slikti ietekmēja viņa prezidentūru un laulību, abi tika tam pāri.

 
Foto: Reuters/AP/Scanpix

1 . Režisors Vudijs Alens, aktrise Mia Farova un Soon Yi Previna

Viens no skandalozākajiem romāniem, jo tas skar vīrieti, sievieti un viņas meitu. Vudijs Alens un Mia kopā bija 12 gadus, taču vēlāk viņa Vudija personīgajās mantās atrada savas meitas Soon Yi kailbildes. Farrova bija Mias adoptētā meita, neskatoties uz to, Alens bijušās sievas meitu apprecēja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu