Polim par tiesas izvirzītajām apsūdzībām paziņots, izmantojot «Facebook»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kādam vīrietim Polijā advokāti paziņojuši, ka viņš var tikt apcietināts un viņam varētu tikt piespriests cietumsods, ja vien viņš neatgādās atpakaļ uz Lielbritāniju savu meitu, raksta «Anglo Baltic News».

Advokāti no Londonas nosūtījuši aktuālu informāciju no ģimenes lietu tiesas sēdes, izmantojot sociālo tīklu «Facebook» kā vienu no veidiem, lai sazinātos un brīdinātu poļu vīrieti par viņa rīcības sekām. Vīrietim draud cietumsods, ja viņš neatvedīs savu trīsgadīgo meitu atpakaļ uz Lielbritāniju. Zināms, ka vīrietis pašlaik cīnās par aprūpes tiesībām, bet ir pārkāpis visus likumā noteiktos punktus un aizvedis meitu uz savu dzimteni - Poliju.

Advokāti no «Dawson Cornwell» nosūtīja dokumentus Pāvelam Obozam, izmantojot «Facebook» cerībā, ka vīrietis izlasīs nosūtīto informāciju, kurā teikts, ka Londonas prokurors ir atzinis viņu par likumpārkāpēju un gatavo parakstīšanai dokumentus, kas nozīmētu cietumsoda piespriešanu.

34 gadus vecais Obozs neatbildēja uz advokātu rakstītajām ziņām, un viņam tika piespriests 12 mēnešu ilgs cietumsods tāpēc, ka viņš nav pakļāvies tiesas spriedumam par to, ka viņam meita ir jānodod 37 gadus vecās bērna mātes, kostarikānietes Evelīnas Rohas Sančesas aprūpē. Bērna māte mitinās Londonā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu