Latvijā par vienu Opel dīleri vairāk

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Paplašinot savu darbību Latvijā, Autofavorīts ir kļuvis par autorizēto pilna servisa Opel automobiļu dīleri ar centru Rīgā, Valgales ielā 2A.

Tāpat kā visās pārējās oficiālajās Opel pārstāvniecībās citviet pasaulē, arī jaunā dīlera centros ir garantēts pilns ražotāja servisa atbalsts, kuru nodrošinās Opel rūpnīcā sertificēti inženieri un servisa iekārtas, kas aprīkotas ar nepieciešamajiem instrumentiem un rezerves daļām Opel automašīnām.

Lai atzīmētu šo nozīmīgo notikumu, 13.martā no plkst. 9:00 līdz 19:00 un 14.martā no plkst. 10:00 līdz 16:00 notiks visiem interesentiem pieejams sarīkojums - Opel Corsa dienas Latvijā. Pasākuma ietvaros visiem apmeklētājiem būs iespēja iegūt visu informāciju par jauno Corsa, kā arī personīgi novērtēt šo automašīnu, dodoties testa braucienā.

Opel diena norisināsies visos vācu zīmola salonos galvaspilsētā.

Nozīmīgākie fakti par Opel Corsa

• Inovatīva navigācijas sistēma, frontālas sadursmes brīdinājuma sistēma, īpašs parkošanās asistents, apsildāma stūre un vējstikls, viedtālruņa pieslēgums.

• Pirmais Opel, kas rūpnīcā ieguva ar sašķidrināto gāzi darbināmu dzinēju (modelis LPG ecoFLEX), ko sāka ražot 2011. gadā un kas praksē apliecināja 40% degvielas izmaksu ietaupījumu, kā arī CO2 izmešu apjoma samazinājumu par 15%.

• Augstas klases komforta līmenis un mūsdienīgi tehnoloģiju risinājumi ļaus jaunajā Corsa automašīnā justies kā luksusa klases limuzīnā.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu