Bērziņa darbības vērtējums sasniedzis zemāko robežu kopš 2013.gada janvāra

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Valsts prezidenta Andra Bērziņa darbības vērtējums šā gada februārī sasniedzis zemāko robežu kopš 2013.gada janvāra, liecina «Latvijas faktu» dati.

Šā gada februārī Bērziņa darbību pozitīvi vai «drīzāk pozitīvi» vērtēja 41,2% «Latvijas faktu» aptaujāto iedzīvotāju, salīdzinot ar 50,5% šā gada janvārī.

Vienlaikus ievērojami pieaudzis to iedzīvotāju īpatsvars, kas Bērziņa darbību vērtē negatīvi vai «drīzāk negatīvi». Šā gada janvārī prezidenta darbības kritiski vērtēja 39,5% aptaujāto, bet februārī neapmierināto skaits audzis līdz 47,4%.

Uz jautājumu «Kā vērtējat Valsts prezidenta Andra Bērziņa darbību?» februārī nav varējuši atbildēt 11,4% aptaujāto, savukārt janvārī – 10%.

Kā liecina «Latvijas faktu» publiskotā informācija par Bērziņa darbības vērtējumu ik mēnesi kopš 2013.gada janvāra, šis ir līdz šim zemākais vērtējums prezidenta darbam.

Iepriekš zemākais vērtējums fiksēts 2014.gada oktobrī, kad prezidenta darbu pozitīvi vai drīzāk pozitīvi vērtēja 44,7% iedzīvotāju, bet negatīvi vai «drīzāk negatīvi» - 46,5%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu