Sievieti ieliek cietumā par videokasetes neatdošanu nomā (36)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums video

ASV aizmāršība kādu sievieti novedusi aiz cietuma restēm - viņa apcietināta par ilgstošu filmas kasetes neatdošanu videonomā, raksta «Daily Telegraph».

27 gadus vecā Dienvidkarolīnas iedzīvotāja videonomā pirms gandrīz deviņiem gadiem bija iznomājusi kaseti ar filmas «Monster in Law» ierakstu. Filmā spēlē tādas zvaigznes kā aktrise un mūziķe Dženifera Lopesa un Džeina Fonda.

Kopš tā laika minētā videonoma jau beigusi savu pastāvēšanu, daļēji tādēļ, ka parastas VCR kasetes mūsdienās kļuvušas par vēsturi. Tomēr videonomas īpašnieku sievietes aizmāršība bija sadusmojusi un viņš par viņu ziņoja miertiesneša birojā.

Kad sieviete pēc kāda laika ieradās šerifa kantorī, lai ziņotu par kādu citu nesaistītu noziegumu, tiesībsargi viņu pašu nolēma ielikt aiz restēm.

Kamerā dāma gan uzturējās tikai vienu dienu, taču viņas atbrīvošanai tiesnesis bija noteicis 2000 ASV dolāru lielu drošības naudu. Tāpat viņai par nodarījumu vēl priekšā tiesas prāva, kas ieplānota nākamajā mēnesī.

Pati vaininiece skaidro, ka notikušajā vainojama vienīgi aizmāršība, - kopš kasetes iznomāšanas viņa vīra darbavietas maiņas dēļ pārvācās uz citu mājvietu un daudzas lietas tāpēc noklīdušas.

Viņa arī ir neizpratnē, kāpēc policija ar viņu nesazinājās jau agrāk un arestēja tikai tagad, kad viņa pati ieradās policijā. «Ir skaidri redzams, ka Pikensas apgabala amatpersonām nav nekā labāka, ar ko nodarboties. Esmu gatava pret šo absurdu cīnīties. Ar mani notikušais ir vienkārši smieklīgs,» viņa izteicās intervijā «Fox News».

Komentāri (36)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu