Princis Čārlzs noalgo zvaigžņu PR ekspertu, lai uzlabotu tēlu (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānijas princis Čārlzs ir noalgojis sabiedrisko attiecību eksperti, lai uzlabotu savu imidžu, raksta «Anglo Baltic News».

48 gadus vecā Kristīna Kiraku ir iecelta darbā par Velsas prinča un Kornvolas hercogienes komunikācijas sekretāri. Princis apgalvo, ka personīgi parūpējies, lai šo amatu iegūtu tieši Kiraku.

Slaveni klienti

Savas 30 gadus ilgās karjeras laikā PR speciāliste ir palīdzējusi izveidot karjeru Džordžam Maiklam, palīdzējusi mainīt dziedātājas Šerilas Koulas tēlu un padarījusi Geriju Bārlovu par plaši pazīstamu slavenību.

Sešus ar pusi gadus viņa ir nostrādājusi kā mediju un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja uzņēmumā «Comic Relief». 2012.gadā viņa sadarbojās ar princi Čārlzu, pārskatot prinča 17 labdarības iestāžu darbību.

Savā jaunā amata ietvaros Kiraku tieši sadarbosies ar princi un hercogieni.

Runājot ar «Daily Mail», avots teica: «Čārlzs ir ļoti priecīgs par to, ko Kristina savā darbā ir sasniegusi, un viņš nevēlējās viņu zaudēt.»

PR speciālistei palīdzēs vēl piecu cilvēku komanda

«Kristīna ar princi cieši sadarbosies, un viņai palīdzēs apmēram piecu cilvēku komanda.»

«Tā kā viņa ar princi un hercogieni būs tik ciešā kontaktā, ir tikai loģiski, ka turpmāk viņa dzīvos viņu rezidencē.»

Kiraku algu izmaksās Kornvolas hercogiste, kas finansē visus prinča sabiedriskā un privātā sektora tēriņus.

Paziņojums nācis klajā pēc tam, kad atklāts, ka

Kembridžas hercogiene Ketrīna piedzīvos pārvērtības, ko noorganizējusi karaliskā ģimene.

Ketrīna šo pārmaiņu ietvaros turpmāk mainīšot savu vizuālo tēlu. Cita starpā viņas kleitas būšot garākas, nekā ierasts līdz šim, un tam atbalstu paudusi arī pati karaliene.

Anglo Baltic News

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu