Neauglības ārstēšanas kampaņā iesaistās vēl divi atbalstītāji

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

«Neauglības ārstēšanas kampaņai, kuras ietvaros kopš pērnā gada pavasara tiek vākti ziedojumu līdzekļi, lai pilnībā apmaksātu medicīniskās apaugļošanas kursu Latvijas ģimenēm, kam ir diagnosticēta neauglība, pievienojās vēl divi jauni atbalstītāji. No pirmdienas kampaņas ziedojumu kastītes tiks izvietotas arī 45 degvielas uzpildes stacijās VIRŠI-A un 30 lietotu preču mazumtirdzniecības veikalos KRISTĪNE-RR,» informē Laila Vārtukapteine, SIA «ELVI Latvija», kas ir galvenā neauglības ārstēšanas kampaņas atbalstītāja un idejas autore, komercdirektore.

«Kopš 2012.gada rudens, kad tika uzsākta valsts apmaksāta neauglības ārstēšana, līdz šā gada beigām valsts būs apmaksājusi vairāk nekā 1100 medicīniskās apaugļošanas procedūras. Arī turpmāk šis pakalpojums tiks nodrošināts. Vienlaikus pozitīvi vērtēju uzņēmēju un sabiedrības iniciatīvu vākt līdzekļus papildu valsts apmaksāto pakalpojumu nodrošināšanai, jo ikviens mīlēts un gaidīts mazulis ir ieguvums mūsu valstij,» atzīst Veselības ministrijas valsts sekretārs Rinalds Muciņš.

Pērn finansiālais atbalsts, pilnībā apmaksājot medicīnisko apaugļošanas kursu, tika piešķirts desmit ģimenēm no visas Latvijas (pa divām no Rīgas, Vidzemes, Latgales, Zemgales, Kurzemes), no kurām trīs jau ir sava bērniņa gaidībās. «Arī šogad, neatkarīgi no savāktās ziedojumu summas, finansiāli palīdzēts tiks vismaz piecām ģimenēm no Latvijas – pa vienai no Rīgas, Kurzemes, Latgales, Vidzemes un Zemgales,» skaidro L.Vārtukapteine, paturpinot, ka vasaras trijos mēnešos kopumā saziedoti gandrīz 5,5 tūkstoši eiro.

Padarīt Latviju bagātāku aicina biedrība «Labu darot» ar nacionālo mazumtirgotāju ELVI, klīniku EGV, mājsaimniecības lielveikalu «DOMO», ātrās ēdināšanas restorānu ķēdi «Hesburger», veikalu-noliktavu ALKOUTLET DZĒRIENI&VĪNI, dzelzceļa starptautisko pasažieru pārvadātāju «L-Ekspresis», AS VIRŠI-A degvielas uzpildes stacijās un lietotu preču mazumtirgotāju «KRISTĪNE-RR». Papildu informāciju par kampaņu var meklēt biedrības «Labu darot» mājaslapā:www.labudarot.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu