Smukulītis Džonijs Deps oficiāli apprecējies!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Google

Aktieru pāris Džonijs Deps (51) un Ambera Hērda (28) oficiāli reģistrējuši laulību, vēsta People. Ilgi gan šis notikums bija jāgaida, jo bildinājums ticis izteikts jau 2012. gadā! Greznā kāzu ballīte risināsies brīvdienās Bahamu salās.

Oficiālā laulību reģistrācija notikusi 3. februārī abu mājā Losandželosā.

Ārvalstu bulvārprese vēsta, ka nedēļas nogalē uz Depa privātās salas Bahamās abi viens otram teiks jāvārdu un mīs gredzenus īpaši romantiskā atmosfērā. Privātajā kāzu ceremonijā piedalīsies apmēram 50 viesu. Tai skaitā pāra draugi, radinieki un arī Depa bērni no iepriekšējās laulības.

Aktrise Ambera Hērda ar populāro Holivudas aktieri Džoniju Depu salaulāsies modes dizaineres Stellas Makartnijas (Stella McCartney) kāzu kleitā.

Pāris satikās filmā

Deps privāto salu «Little Pony Kay Halls» iegādājās 2004.gadā, pēc filmēšanās populāro «Karību jūras pirātu» (Pirates of the Caribbean) pirmajā daļā. Salai ir sešas pludmales, kuras nosauktas aktiera bērnu, bijušās sievas un tuvu draugu vārdos. Uz tās var nokļūt tikai ar laivu vai hidroplānu.

Foto: Google

Džonijs Deps savu bērnu māti - dziedātāju Vanesu Paradī pēc 14 gadus ilgām attiecībām un divu bērnu piedzimšanas tā arī neapprecēja. Šī gan nebūs aktiera pirmā laulība, jo viņš reiz bija precējies ar aktrisi Loriju Annu Alisoni, no 1983. līdz 1985. gadam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu