Land Rover startēs pilsētas SUV segmentā (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Land Rover

Tā vien šķiet, ka Land Rover, kas patlaban darbojas Indijas autobūves milža Tata Motors paspārnē, ir nolēmis noķert mazo pilsētas apvidnieku vilcienu.

Kā vēsta britu izdevums Autocar, Jaguar Land Rover ir izteikuši vēlmi reģistrēt preču zīmi Landy. To, pēc Autocar domām, uzņēmums varētu izmantot pilsētas SUV apzīmēšanai.

Pieteikums esot iesniegts vēl decembrī, un atbilstoši tā klasifikācijai Landy perspektīvā varētu izmantot it visās Land Rover darbības sfērās. Proti, tā varētu saukt gan auto modeli, gan ar to saistītus aksesuārus un apģērbu līniju. Landy varētu lietot arī dīlersalonu franšīzēs.

Autocar atzīmē, ka jau ilgāku laiku klīst runas par nopietniem Land Rover plāniem izlaist stilīgu pilsētas SUV uz Range Rover Evoque tehnoloģiskās platformas un ar konceptmašīnai DC100 pietuvinātu ārējo dizainu.

Land Rover vadība iepriekš atzinusi, ka par šādu auto tiek domāts, taču nav veikta padziļināta biznesa iespēju izpēte. Pēc trešās paaudzes MINI un attiecīgi arī Countryman modeļa, kā arī priekšpiedziņas BMW X1 parādīšanās un Audi nesen izplatītā paziņojuma, ka tiks izlaists mazizmēra krosovers Q1, pilsētas Land Rover projekts varētu saņemt nepieciešamo impulsu, lai kļūtu par realitāti.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu