Vai silikona krūšu laikmets ir garām?!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Vai atceramies kā 2000. gadā aizsākās silikona krūšu ēra? Modele Keitija Praisa savu krūšu lielumu palielināja ik gadu, Viktorijas Bekhemas krūtis, kā viņa pati reiz izteicās, pēkšņi atradās netālu no viņas kakla - citiem vārdiem sakot, silikona krūtis bija seksīguma termins nr.1! Līdz šodienai...

Nesen veikts britu pētījums apliecina, ka silikona krūšu popularitāte ir strauji samazinājusies, raksta telegraph.co.uk. Aizvien retāk sievietes vēršas pie plastikas ķirurgiem, lai veiktu krūšu palielināšanas operāciju. Precīzāk - plastikas ķirurģijas pacientu skaits, kuras vēlas ievietot silikona krūtis, 2014. gadā bija samazinājies par 20%, salīdzinājumā ar 2013. gadu, apliecina British Association of Aesthetic Plastic Surgeons (BAAPS).

Turpretī krūšu samazināšanas operācijas tiek veiktas par 3% biežāk. Tas nav daudz, bet iepriekšējos gados šīs operācijas praktiski vispār netika pieprasītas.

Šis pētījums apliecina, ka buferu jeb silikona krūšu laikmets sāk piedzīvot savu norietu.

Aizvien vairāk sievietes sāk lepoties ar savām dabiskajām krūšu formām, kā arī, ja daba nav skopojusies krūšu kuplumam, viņas apsver iespēju tās mākslīgi samazināt.

«Tā bija modes lieta,» runā Džekija Levisa, BAAPS konsultante.

«Ja gribēji līdzināties Baywatch skaistulēm sarkanos peldkostīmos - tev noteikti vajadzēja lielas krūtis!»

Kā domā tu - vai silikona krūšu ēra patiešām ir beigusies? Vai nākamajā gadu desmitā Pamelas Andersones silikona paaudzi nomainīs Kīras Naitlijas krūšu etalona paaudze?

Foto: Reuters/AP/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu