Bauskas pamatskolā gatavo Ginesa rekordus (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.bauskasdzive.lv

Bauskas pilsētas pamatskolas audzēkņi gatavo jaunu lappusi «Skolas Ginesa rekordu grāmatā». Tā vēstī virtuālās saziņas tīkls «Twitter».

Bauskas pilsētas pamatskolas direktora vietniece izglītības jomā Iveta Semjonova «Bauskas Dzīvei» pastāstīja, ka līdzīgs konkurss noticis pirms gada. Tas guvis skolēnu lielu atsaucību, tādēļ nolemts to ieviest kā tradīciju.

Pērn savus rekordus atraktīvi demonstrēja jaunāko klašu skolēni. Tika noskaidrotas riņķa pavēlnieces – meitenes, kas var bezgalīgi ilgi griezt riņķi, veiklākās adītājas, labākie valša pratēji, centīgākie stāstu rakstītāji. Atklājās, kam skolā pieder lielākā mašīnu modelīšu kolekcija, kurai skolniecei mājās ir vissmagākais kaķis.

Ar interesi šajā akcijā piedalījās arī skolas darbinieki. Bagātīgākās šaļļu kolekcijas īpašniece no tām izveidoja 30 metrus garu virteni, cita darbiniece izrādīja pudeļu korķu kolekciju.

«Skolēni izteica vēlēšanos līdzīgu konkursu rīkot arī šogad. Ceram, ka rekordus pieteiks arī pedagogi un skolas darbinieki. Pagaidām gan viss tiek turēts noslēpumā. Jaunos ierakstus «Skolas Ginesa rekordu grāmatā» paredzēts veikt janvāra beigās,» skaidroja I. Semjonova.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu