Vai jaunais BMW vadītājs dos zaļo gaismu 9. sērijai?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

Kad pagājušā gada Pekinas auto izstādē BMW prezentēja konceptauto Vision Future Luxury, asnus sāka dzīt baumas, ka Bavārijas ražotājam ir padomā izlaist automobili nišai starp 7. sēriju un Rolls-Royce Ghost.

Atšķirībā no pērnā gada nogalē parādītā Audi Prologue konceptauto, kam tiek prognozēta kļūšana par Audi saimes flagmani virs modeļa A8 un nosaukuma A9 iegūšana, BMW Vision Future Luxury tika pozicionēts tikai kā dizaina koncepts, kā automobilis, kas norāda zīmola stila attīstības virzienu.

Tomēr konceptautomobiļa izmēri un pamatīgums netraucēja ātri vien rasties baumām, ka BMW ir kaut kas padomā, piemēram, jauns flagmanis ar sedana virsbūvi.

Kā vēsta amerikāņu Autoblog.com, konkrēts lēmums vēl nav pieņemts, tomēr pamatu cerībām liek topošais BMW vadītājs Haralds Krīgers, kuram ideja par 9.sēriju šķietot ļoti interesanta. Vai tā materializēsies arī reālā limuzīnā, redzēsim šā gada maijā, kad Krīgers stāsies atbildīgajā amatā.

Pagaidām vēl nav skaidrs, ar ko eventuāli 9.sērijas BMW varētu konkurēt. Viena opcija ir Mercedes-Maybach S600, tiesa, šim modelim pretī jau stāv lētākais no rolsroisiem – Ghost. Bet tikpat labi 9.sērija varētu kļūt par auto, ko izvēlēties tai turīgo autopircēju daļai, kam gribas BMW grupas auto, bet ne ar Rolls-Royce vārdu un imidžu.

Foto: BMW
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu