Interesantākie tērpi «People's Choice Awards 2015» ceremonijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skatītāju simpātijas balvas «People's Choice Awards 2015» ceremonijas sarkanais paklājs pulcēja zvaigžņu tērpu parādi. Šoreiz izmeklējām, mūsuprāt, septiņus interesantākos tērpus!

 
Foto: Scanpix/Reuters

Kristenas Bellas pēcdzemdību rozā kleita

Lai gan pagājušas vien nieka trīs nedēļas, kopš blondā aktrise Kristena Bella (Kristen Bell) laida pasaulē bērniņu, viņa uz sarkanā paklāja izskatījās lieliski! Protams, arī stilista darbs ir teicams, izvēloties šo rozā kleitu no «Monique Lhuillier» modes nama. Kleita perfekti saskanēja ar Christian Louboutin kurpēm un Neil Lane rotaslietām.

Foto: Scanpix/Reuters
 
Foto: Reuters/Scanpix

Sāras Hailendas sudraba tērps

Seriāla «Modern family» zvaigzne Sāra Hailenda (Sarah Hyland) bija tērpusies interesantā «Christian Siriano» kleitā. Lai gan daudzi modes kritiķi šo tērpu nodēvēja par interesantu dušas priekškaru, kleita uz sarkanā paklāja nepalika nepamanīta.

Foto: Reuters/ScanPix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Elenas Pompeo bēšais bikškostīms

Seriāla «Grejas anatomija» zvaigzne Elena Ketlīna Pompeo (Ellen Pompeo) uz sarkanā paklāja izskatījās īpaši eleganti «Elie Saab» radītajā bikškostīmā un Christian Louboutin kurpēs.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: Reuters/ScanPix

Elenas Dedženeresas pašradītais bikškostīms

Elenas Dedženeresas (Ellen DeGeneres) sārti baltais bikškostīms patiešām saņem aplausus! Krekls TV sejai no «Saint Laurent» modes nama.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: AP/ScanPix

Portijas de Rosi zilais bikškostīms ar skaisto dekoltē

Elenas Dedženeresas laulātā draudzene, aktrise Portija de Rosi (Portia de Rossi) visus pārsteidza ar «Zuhair Murad» zilo bikškostīmu un «Giuseppe Zanotti» apaviem.

Foto: Reuters/ScanPix
 
Foto: Reuters/ScanPix

Elisonas Dženijas nāras tērps

Aktrise Elisona Dženija (Allison Janney) mirdzēja sudraba vakartērpā, ko papildināja Martin Katz juvelierizstrādājumi.

Foto: Reuters/ScanPix
 
Foto: Reuters/ScanPix

Dženiferas Godvinas baltais tērps

TV seriāla zvaigzne, Sniegbaltītes tēlotāja Dženifera Godvina (Ginnifer Goodwin) uz sarkanā paklāja izskatījās cēli sārti baltajā kleitā, ko papildināja melnie aksesuāri.

Foto: Reuters/ScanPix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu