Reibumā iemaldās kaimiņu kāpņutelpā un izsit logus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Teju filmas «Vieglu garu!» cienīgos piedzīvojumos naktī no 1. uz 2.janvāri iekūlies kāds Teikas iedzīvotājs, kurš, būdams reibumā, iemaldījies kaimiņu kāpņutelpā. Dusmās viņš izsitis vairākus logus un devies mājup, tomēr uz lauskām viņš guvis vairākus savainojumus, atstājot aiz sevis asiņu pēdas, pēc kurām viņu atrada un aizturēja policija.

Naktī uz 2.janvāri ap plkst.1.50 Teikas iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz Nīcgales ielu, Rīgā - kādas mājas iedzīvotāji ziņoja, ka nezināma persona kāpņutelpā vairākos stāvos izsitusi logus.

Patruļpolicijas darbinieki, ierodoties notikuma vietā, kāpņu telpā pamanīja asinis. Asins pēdas likumsargus aizveda uz blakus kāpņutelpā esošu dzīvokli. Pārbaudot dzīvokli, policisti tur sastapa smagi iereibušu vīrieti ar savainotām rokām. Vīrietis tika aizturēts un nogādāts policijas iecirknī, kur viņš arī atzina savu vainu izdarītajā.

Aizturētais policistiem pastāstīja, ka bija devies mājup, taču sajaucis kāpņutelpas.

Atrodoties alkohola reibumā, vīrietis iegājis blakus kāpņutelpā, kur izsita vairākus kāpņu telpas logus, kā rezultātā sagriezis rokas.

Pret vīrieti sākts kriminālprocess par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu. Šādam noziegumam likumā paredzēts sods - brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu