Igaunijas un Somijas policisti izjaukuši narkotiku tirdzniecības tīklu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Igaunijas un Somijas policijas amatpersonas paziņojušas, ka izjaukušas narkotiku tirdzniecības tīklu, kas no Austrumeiropas ievedis narkotikas Somijā, ziņoja Somijas sabiedriskā raidorganizācija YLE.

Preses konferencē otrdien Tallinā abu valstu policiju pārstāvji pastāstīja, ka Igaunijas noziedznieku banda ievedusi Somijā vismaz četras narkotiku kravas, tostarp 76 kilogramus amfetamīna, kā arī «ecstasy» un hašišu. Saņēmēju vidū bijis Somijas motociklistu grupējums «Bandidos» .

Maijā noziedznieki paslēpuši 30 kilogramus amfetamīnu mežos uz rietumiem no Helsinkiem. Policijai izdevies atrast 20 kilogramu no šīm narkotikām.

Somijas policija uzskata, ka narkotiku ievešanu un izplatīšanu koordinējuši noziedznieki, kas izcieš sodu Helsinku cietumā.

Pavisam lietā ir 25 aizdomās turētie gan no Igaunijas, gan Somijas. Janvāra beigās Espo apriņķa tiesā sāksies prāva pret pieciem Somijas pilsoņiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu