Laina un Andis pārstāvēs Latviju konkursa «Best Model of the World 2013» finālā (23)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Šodien Bulgārijas galvaspilsētā Sofijā norisināsies starptautiskā skaistumkonkursa «Best Model of the World 2013» pasaules fināls, uz kuru Latviju pārstāvēt dosies profesionālā modele Laina Anaņjeva un Vicemisters Latvija Andis Vēveris, informēja aģentūras «Mis Latvija» direktore Inta Fogele.

Anaņjeva ir dzimusi Siguldā, taču jau no agras bērnības savu dzīvi saista ar Rīgu, kur vienmēr ir redzējusi iespējas sevi pilnveidot, piedaloties dažādos pasākumos. Sākot ar dalību dažādos pašmāju modes šovos, Anaņjeva ir devusies tālāk un guvusi pieredzi arī tādās starptautiska mēroga modes lielpilsētās kā Milāna un Tokija.

Foto: facebook

«Papildus modes biznesam, kas man ir hobijs un sirdslieta, esmu sākusi studijas Alberta koledžā, kurā apgūstu uzņēmējdarbību,» atzīst Anaņjeva, «jo cilvēkam vienmēr ir jādodas uz priekšu, un tikai sekošana savai sirdij ļauj būt patiesi laimīgam».

Foto: facebook

Vēveris ir dzimis Jēkabpilī, pēcāk pārcēlies uz Jelgavu, bet nu jau vairāk nekā divus gadus dzīvo Rīgā. Papildus bārmeņa darbam Vēveris aktīvi nodarbojas ar sportu un piedalās dažādos modes pasākumos, kā arī ieguvis Vicemistera titulu nacionālajā konkursā «Mis un Misters Latvija», kas arī pavēris iespējas doties tālāk un iznest Latvijas vārdu pasaulē. Vēveris atzīst, ka nekad nevajag apstāties darīt to, kas patīk, un vienmēr atrast laiku, lai būtu laimīgs pats un arī cilvēki apkārt.

Komentāri (23)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu