AvtoVAZ plāno piecus jaunus modeļus (79)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas autobūves uzņēmums AvtoVAZ plāno līdz 2017.gadam izlast piecus jaunus modeļus.

Pirmais jaunais modelis būs auto ar kodēto nosaukumu LADA B (2180). Tas ražošanā nonāks 2015. - 2016. gadā un modeļu klāstā nomainīs LADA Priora, atklājis Krievijas autobūves kompānijas Preses dienesta vadītājs Aleksandrs Šmigovs.

2015.gadā vajadzētu iznākt arī pilsētas apstākļiem domātam hečbekam ar paaugstinātu virsbūvi. Patlaban šo auto kompānijā dēvē par BM-Hatch. Gadu vēlāk uz konveijera nonāks krosovers B-Cross SUV. Par šo auto izstrādi lielā mērā atbildību ir uzņēmies AvtoVAZ daļu īpašnieks Renault, raksta Motor.ru.

«Tālāka ražošanas attīstība paredz dārgāku, greznāku C segmenta automobili un lielizmēra krosoveru,» - tā Šmigovs, piebilstot, ka būtībā runa ir par apvidus automobili C-Cross.

Papildus visam 2017.gadā tirgū var nonākt nākamās paaudzes LADA 4x4, ko pazīstam kā Ņiva. Šobrīd kompānijā norit šā auto koncepcijas izstrāde.

Iepriekš AvtoVAZ atklāja, ka perspektīvā varētu tapt esošo modeļu pseidokrosoveru versijas. Piemēram, Granta un Kalina ar paaugstinātu klīrensu un apvidnieciskāku ārējo dizainu pārdošanā varētu nonākt jau 2014.gadā.

Komentāri (79)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu