Brigmanis: ZZS ir trīs kandidāti premjera amatam; valdību gan vajadzētu vadīt «Vienotībai» (172)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Zaļo un zemnieku savienībai (ZZS) ir trīs iespējamie premjera amata kandidāti, taču valdības vadība būtu jāuzņemas «Vienotībai», ceturtdien intervijā LTV raidījumam «Rīta Panorāma» teica ZZS Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis.

«Premjera amata kandidāti mums ir trīs gabali, ko nekad neesam slēpuši - tas ir Jānis Dūklavs, Uldis Augulis un Raimonds Vējonis,» teica Brigmanis.

Viņaprāt gan valdību vajadzētu turpināt vadīt «Vienotībai».

«Jāsaprot, ka šajā politiskajā situācijā, kad mums ir 13 mandāti Saeimā, bet «Vienotībai» ir turpat 20, man šķiet, ka «Vienotībai» ir jāturpina vadīt valsti,» teica ZZS frakcijas vadītājs.

Brigmanis arī uzsvēra, ka ZZS ir gatava iesaistīties valdībā. «Būtu bezatbildīgi stāvēt malā, un skatīties kā viņi tur mokās,» teica ZZS vadītājs. Viņš arī apliecināja, ka ZZS neesot «sarkano līniju» - partija ir gatava sadarboties gan ar Nacionālo apvienību, gan «Saskaņas centru».

Jau ziņojām, ka Dombrovskis, uzņemoties politisko atbildību par Zolitūdes traģēdiju, trešdien paziņoja par viņa vadītās valdības demisiju.

21.novembrī Rīgā, Zolitūdē iegruva lielveikala «Maxima» jumts. Katastrofā bojā gāja 54 cilvēki, bet vairāki desmiti tika nogādāti slimnīcā.

Komentāri (172)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu