Noteikta garāko kāju īpašniece: Dārta Brisone! (36)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns, TVNET

Noslēdzoties konkursam «Latvijas garākās kājas 2013», tika noskaidrotas vairākas titula saņēmējas. Titulu ieguva 98 cm garu kāju īpašniece - Dārta Brisone (4. numurs), bet par TVNET simpātiju, kuru izvēlējāties jūs, lasītāji, kopsummā ar mūsu redakcijas pārstāvjiem, kļuva Linda Rudzīte (11. numurs).

Saistībā ar jaunas sauļošanās salonu ķēdes HAIRRIGA atklāšanu norisinājās unikāls konkurss «Garākās kājas Latvijā», kuram ar TVNET starpniecību bija pieteikušās 105 meitenes.

Garākā meitene bija 193 cm, vecākajai dalībniecei bija 46 gadi.

Pēc pirmās atlases konkursu turpināja 12 garo kāju īpašnieces, kuras tad arī cīnījās par galvenā titula iegūšanu.

Foto: Edgars Kalmēns, TVNET

Konkursa žūriju pārstāvēja 25 sabiedrībā pazīstamas personas: leģendārā teātra un kino aktrise Mirdza Martinsone; daudzu sieviešu elks dziedātājs Žoržs Siksna; visu Latvijas skaistāko jauniešu un MISS konkursu māmuļa, aģentūras Miss Latvija īpašniece Inta Fogele; grupas CREDO solists Guntis Veits; MISIS konkursu laureāte, konkursa Mis Vecmāmiņa īpašniece Elita Drāke; komponists un dziedātājs Niks Matvejevs; dziedātāja un patīkamās radio balss īpašniece Liene Brikouska; Latvijas Juristu biedrības vadītājs Aivars Borovkovs; žurnāla PLAYBOY modele Lingita Lina Bopulu; grupas «BLITZE» solists Arvīds Berķis; dziedātāja Jekaterina Elizabete Tindemark; karstasinīgais itāliešu latvietis, dziedātājs Roberto Meloni; dziedošais policists Nikolajs Puzikovs; modes māksliniece un tērpu dizainere Šeila; grupas «100. debija» dibinātājs, dziedātājs un fotogrāfs Agris Semēvics; Latvijas HIP-HOP deju tēvs, režisors un šausmu trases Psaiho.lv īpašnieks Edmunds Veizāns; slavenību fotogrāfs Kaspars Ūdris u.c.

Foto: Edgars Kalmēns, TVNET

Pēc diviem meiteņu iznācieniem žūrija vērtēja meitenes šādās kategorijās: sievišķīgākās, sportiskākās, slaidākās un iesauļotākās kājas.

Par konkursa uzvarētāju kļuva Dārta Brisone, kuras kāju garums ir 98 cm. Viņa saņēma arī galveno balvu - 50 bezmaksas solārija apmeklējumu un dāvanu karti Ls 100 vērtībā no skaistumkopšanas salona «Hairriga».

Foto: Edgars Kalmēns, TVNET

Pārējos titulus saņēma:

  • Sievišķīgākās kājas - Patrīcija Bičkaska (Nr. 1);

  • Sportiskākās kājas - Dārta Brisone (Nr. 4);

  • Slaidākās kājas - Anda Veismane (Nr. 7);

  • Iesauļotākās kājas - Monta Meijere (Nr. 2);

  • TVNET skaistākās kājas - Liene Rudzīte (Nr. 11);

    Edgars Kalmēns, TVNET

  • HAIRRIGA skaistākās kājas - Diāna Blaua (Nr. 13);

  • VIPI.LV skaistākās kājas - Renāte Matule (Nr. 3);

Komentāri (36)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu