Jaguar F-Type kupeja

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jaguar

Līdz šim Jaguar F-Type bija pieejams tikai un vienīgi divvietīga rodstera formātā. Jau drīzumā modelim tiks piemērīta arī kupejas virsbūve.

Patiesībā F-Type kupeja jau ir gatava un tā tiks prezentēta Losandželosas auto izstādē nedaudz vēlāk novembrī. Ja precīzi, tad tas notiks naktī uz 20.novembri pēc Eiropas laika.

s:236829]

Līdz ar informāciju par gaidāmo pasaules pirmizrādi britu zīmols tīmeklī ir izplatījis arī jaunā modeļa attēlu. Tiesa, tajā auto ir attēlots no augšpuses, tādēļ pilnvērtīgi iztēloties, cik ļoti tas atbilst solījumam izskatīties pēc augstu atzinību guvušā konceptauto C-X16, pagaidām būs grūti.

Tai pašā laikā jāatzīmē, ka Jaguar galvenais dizainers joprojām ir Jans Kalums, kura uzraudzībā ir tapuši ne tikai visi aktuālie Jaguar zīmola spēkrati, bet arī vairāki Aston Martin un citu zīmolu spēkrati.

Tādēļ nebūs īpaši liels pārsteigums, ja Jaguar F-Type kupejai veiksies tikpat labi, kā rodstersam, kurš konkursā Pasaules Gada auto 2013 izcīnīja galveno balvu nominācijā «Labākais dizains».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu