«Delnas» direktors būs Gundars Jankovs (17)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Sabiedrības par atklātību «Delna» direktors būs Gundars Jankovs, liecina organizācijas sniegtā informācija. Viņam ir astoņu gadu pieredze valsts pārvaldē, strādājot jurista amatā Lauku atbalsta dienestā. Viņam ir bakalaura grāds jurisprudencē un maģistra grāds uzņēmējdarbības vadībā.

«Delna» iepriekš izsludināja vairākus konkursus, meklējot direktoru. Iepriekšējais «Delnas» direktors bija Kristaps Petermanis, kurš aizgāja no amata ģimenes apsvērumu dēļ.

Direktora darba pienākumi ir nodrošināt «Delnas» klātbūtni sabiedriskajās diskusijās par tiesiskumu un korupcijas ierobežošanu, rūpēties par organizācijas finansiālo ilgtspēju, piesaistot projektu finansējumu un ziedojumus.

Redzamākās pēdējā laika «Delnas» aktivitātes ir saistītas ar Gaismas pils būvniecības projekta uzraudzību, iestāšanos pret konkursa nerīkošanu fotoradaru iegādē, juridiskās palīdzības sniegšana iedzīvotājiem. Organizācijas projekts ir «deputatiuzdelnas.lv» un vēl citi.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu