Vīrietis no pensionārēm mēģina izkrāpt naudu (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agris Samcovs/zz.lv

Otrdien Valsts policijā vērsušās trīs pensionāres, no kurām kāds vīrietis mēģināja izkrāpt naudu, stāstot par nelaimē nonākušajiem radiniekiem.

Policijas pārstāve Ieva Sietniece informē, ka no 1928.gadā dzimušas sievietes pieprasīta nauda par viņas meitas it kā izraisīto ceļu satiksmes negadījumu. Savukārt divām 1934.gadā dzimušām zvanīts par mazdēlu iekļūšanu avārijā.

Pensionāres policijas darbiniekiem pastāstījušas, ka krāpnieks zvanījis uz fiksēto tālruni, runājis krievu valodā ar akcentu. «Šajos gadījumos iedzīvotāji rīkojās pareizi, uzreiz ziņojot policijai. Aicinām iedzīvotājus neapmulst un neielaisties sarunās un nekādā gadījumā nedot naudu šādiem zvanītājiem,» uzmanīties aicina I.Sietniece.

Policija mudina pastāstīt par krāpniekiem vecāka gadagājuma kaimiņiem un radiniekiem. Ja kāds saņem līdzīgus zvanus, nekavējoties jāziņo policijai pa tālruņiem 110, 63004200, 63004202.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu