Īpašs Ural amerikāņiem liks atcerēties kovbojus (48)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Atzīmējot pirmos 20 gadus, kas sekmīgi aizvadīti Savienoto Valstu motociklu tirgū, Krievijas motobūves uzņēmums IMZ-Ural sadarbībā ar amerikāņu vilnas izstrādājumu kompāniju Pendleton Woolen Mills ir sagatavojis īpašu Ural Gaucho Rambler Limited Edition.

Ural Gaucho Rambler ir radīts, gremdējoties nostalģiskās atmiņās par aizgājušiem mežonīgo Rietumu laikiem. Laikiem, kad, apgādājušies vien ar zirgu, nazi un pončo, kovboji jeb gaučo devās pāri Ziemeļamerikas kontinentam rietumu virzienā. Pretī saulrietam un Klusajam okeānam.

Ceļš bija garš un sarežģīts un, lai to pievarētu, bija vajadzīga ne tikai izturība, bet arī zināmā mērā dumpinieciskums.

Šīs īpašības raksturojot arī Ural motociklu ar blakusvāģi. Tas ir vienkāršs, klasisks, izturīgs un, kas nav mazsvarīgi, – apgādāts ar divu riteņu piedziņas sistēmu (motociklu uz priekšu dzen arī blakusvāģa ritenis), lai tam pa spēkam būtu pārvarēt jebkādus ceļa apstākļus.

Ural Gaucho Rambler Limited Edition ir īpašs, taču nav diži labāk apgādāts par mežonīgo Rietumu gaučo. Ja neskaita saulē izbalējušo sēdekļa un blakusvāģa pārsegu, kas simbolizē gaučo pieputējušās, laika zoba skartās drēbes, un īpašo Klusā okeāna zilo toni uz krāsotajām metāla detaļām, Ural Gaucho Rambler pircējs tiks nodrošināts ar īpašu vilnas sedziņu no Pendleton Woolen Mills un kempinga komplektu, kurā ietilpst divas emaljētas bleķa krūzītes, kafijas krūze, divi šķīvji un panna.

Savienoto Valstu vajadzībām paredzēts izgatavot tikai 50 Ural Gaucho Rambler Limited Edition motociklus, un katrs no tiem maksās vismaz 14 tūkstošus dolāru, neskaitot nodokļus.

Tehniskie dati

DzinējsDivu cilindru gaisa dzeses opozītmotors, 750 cm3
Jauda40 ZS @ 5600 rpm
Griezes moments51,5 Nm @ 4600 rpm
Maksimālais ieteicamais kreisēšanas ātrums105 km/h
Sēdekļa augstums78,47 cm
Klīrenss14,99 cm
Pašmasa335 kg
Degvielas tvertne18,9 litri
Degvielas patēriņš7,1 – 9 l/100 km
Komentāri (48)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu