Jaunzeme-Grende varētu kļūt par kultūras ministra padomnieci (89)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Bijusī kultūras ministre Žaneta-Jaunzeme Grende (Nacionālā apvienība (NA)) varētu kļūt par kultūras ministra pienākumu izpildītāja Jāņa Bordāna (NA) padomnieci, ziņo Latvijas Televīzijas raidījums «Panorāma».

Pieredze un zināšanas, ko bijusī kultūras ministre ieguvusi kultūras jomā ir galvenās priekšrocības, kādēļ Jaunzemei Grendei plānots piedāvāt šo amatu.

Viņa varētu saglabāt šo amatu arī tad, kad Bordāna vietā pienākumus pildīs jaunais kultūras ministrs.

Jau vēstīts, ka saistībā ar skandālu operā premjers pieprasīja kultūras ministres demisiju, kā rezultātā saasinājušās attiecības koalīcijā. Pirmdienas rītā premjers Valdis Dombrovskis («Vienotība») oficiāli atbrīvoja no amata kultūras ministri. No otrdienas kultūras ministra pienākumus no pildīs Jaunzemes - Grendes partijas biedrs Bordāns.

Lai gan premjers uzdeva NA virzīt citu kultūras ministra amata kandidātu Jaunzemes - Grendes vietā, NA valde trešdien paziņoja, ka to nedarīs un par palikšanu valdībā lems šā gada budžeta pieņemšanas gaitā.

Komentāri (89)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu