Nissan atklāj jauno X-Trail (24)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nissan

Frankfurtē notikusi jaunā kompaktklases SUV automobiļa Nissan X-Trail pasaules pirmizrāde.

Pēc otrās paaudžu maiņas kompaktais krosovers ir kļuvis noapaļotāks un Nissan tirgū cer uz ne sliktākiem panākumiem kā ar modeli Qashqai. Dizaina ziņā krosoverā var saskatīt ietekmēšanos no augstāk minētā Qashqai un lielā SUV automobiļa Murano.

Interjerā Nissan dizaineri ir centušies uzsvērt, cik sportiski moderns ir jaunais X-Trail, tādēļ salona noformējumā ir ļoti daudz metālisku detaļu, klavierlakas un hroma. Tai pašā laikā septiņvietīgais trešās paaudzes X-Trail ir maksimāli praktisks. Tā otrās rindas sēdekļus pēc vajadzības var bīdīt uz priekš un atpkaļ, savukārt trešās rindas rezerves sēdekļu atzveltnes var ielocīt grīdā. Vēl lielāka auto kravas novietnes funkcionalitāte tiek panākta ar divos līmeņos regulējamu bagāžnieka grīdu.

Nissan X-Trail jau standartā ir apgādāts ar automātisku pilnpiedziņas sistēmu All Mode 4x4i. Līdzīgi kā iepriekšējās sistēmas arī šī piedāvā ar grozāmu sviru viduskonsolē izvēlēties starp priekšpiedziņas, automātiskās pilnpiedziņas un pastāvīgās pilnpiedziņas režīmiem.

Divi absolūti jaunumi X-Trail aprīkojumā ir Active Ride Control ar adaptīvajiem amortizatoriem, kas pielāgojas ceļa apstākļiem, un Active Engine Brake, kas izmanto Xtronic transmisiju, lai līkumos un pirms pilnīgas apstāšanās daļējie bremzētu ar dzinēju. Vēl apvidnieks ir Active Trace Control jeb sistēmu, kura monitorē ātrumu, stūres pagrieziena leņķi, droseles atvērumu un bremzēm pielikto spēku un vajadzības gadījumā piebremzē attiecīgos riteņus, lai novērstu nepietiekamu pagriežamību. Īpaši noderīgi tas būs, braucot pa slapjiem, slideniem ceļiem.

Par to, kādus dzinējus ir paredzēts uzstādīt X-Trail, Nissan vēl nerunā. Vairāk detaļu, komplektēšanas iespējas un cenas japāņi atklās tuvāk tirdzniecības sākumam nākamajā gadā.

Komentāri (24)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu