Kāpēc aizdegās Centrāltirgus zivju paviljons?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas mobilais reportieris naktī uz otrdienu nofilmējis ugunsgrēku Rīgas Centrāltirgus zivju paviljonā. Ugunsnelaimi pamanījusi apkopēja, kas izsaukusi ugunsdzēsējus, vēstīja LNT raidījums "Degpunktā".

Pēc ugunsgrēka "Rīgas Centrāltirgus" pārstāvis Ivars Jakovels intervijā "Degpunktā" pauda gandarījumu par ugunsdzēsēju operatīvo ierašanos un profesionālo darbu, lai liesmas apturētu jau pašā sākumā.

Uzliesmojums zivju paviljonā fiksēts pie kūpinātavas dūmeņa, kur dedzis 10 kvadrātmetru platībā.

"Pašlaik policija izskata lietas apstākļus un noskaidro atbildīgās personas. Vietas pirmatnējā apskate liecina, ka pie vainas varētu būt nepareiza kūpinātavas ekspluatācija, kā arī, iespējams, nepareizi uzstādīts skurstenis," informēja Jakovels.

Visi Centrāltirgus paviljoni ir apdrošināti. Tomēr, ja pierādīsies kāda uzņēmēja vaina nelielajā ugunsnelaimē, tad viņam atbildību par notikušo noteiks tik lielā mērā, kāda tā paredzēta noslēgtajā līgumā ar "Rīgas Centrāltirgu".

Notikušais neesot radījis kādas izmaiņas tirgus darbā. Jakovels sacīja: "Zivju paviljons strādā kā ierasts; tas vairāk ietekmēja paviljona darbiniekus, kuri bija spiesti pavadīt nakti paviljonā, sakārtojot to pēc ugunsdzēsēju darba.”

Šo otrdien tika labots paviljona izdegušais jumts, taču tas netraucēja iepirkšanos.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu