Jaguar Frankfurtē varētu parādīt krosoveru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jaguar

Frankfurtes auto izstādē Jaguar ar konceptauto C-X17 demonstrēs jaunas, universālas tehnoloģiskās platformas piedāvātās iespējas radīt daudzus un dažādus jaunus auto.

Pagaidām Jaguar atklāj tikai to, ka ar «jauno, augsti progresīvo alumīnija moduļu platformu iespējams radīt daudz dažādu auto, uz ko balstīsies inovācijām bagātā Jaguar nākotne».

Par pašu Frankfurtei sagatavoto konceptauto informācijas nav, savukārt vienīgajā attēlā, kas šobrīd izplatīts tīmeklī, ir redzams tikai šovmašīnas siluets. Pēc tā gan izskatās, ka uz izstādi varētu doties krosovers, par kura laišanu sērijveida ražošanā ārvalstu medijos runāts jau ne reizi vien.

Vai tā ir, par to varēs pārliecināties jau nākampirmdien, kad Jaguar Facebook vietnē būs skatāma C-X17 atklāšanas ceremonijas tiešraide.

Noslēpumainais C-X17 nebūs vienīgais eksponāts Jaguar stendā; līdzās konceptautomobilim būs sastopama arī virkne sērijveida modeļu, tostarp pavisam svaigie XJR un XFR-S. Protams, arī atraktīvais rodsters F-Type.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu