"Shu shu..." modes nakts klubā "DSTYLE"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Piektdien, 26. augustā, pulksten 22 klubā/restorānā "Dstyle", Skārņu ielā 9, sadarbībā ar mākslinieci dizaineri Diānu Liepnieci un stilistēm Evu Šlēziņu un Sandru Pavloviču tiek rīkota "Shu shu... modes nakts", informē pasākuma organizatori.

Klubā "Dstyle" sniegsim iespēju vēlreiz aplūkot mākslinieces dizaineres Diānas Liepnieces modes un dizaina projekta Shu shu... vienu no šā gada kolekcijām: "Shu shu ... Linea", to demonstrējot Ginta Budes modes nama burvīgajām modelēm.

DJ Ella par "Dstyle" un "Shu shu..." sadarbību: ""Dstyle" ir vieta cilvēkiem, kuri vēlas ne tikai izklaidēties, bet arī saturīgi pavadīt laiku. Pie mums notiek vietējo mākslinieku izstādes, kā arī dažādi ar modi un stilu saistīti pasākumi.

Jau labu laiku iepriekš mūsu redzeslokā bija nonācis zīmols "Shu Shu", tāpēc šoreiz īpaši priecājamies par to, ka tieši pie mums, klubā restorānā "Dstyle" notiks šī skate.

Nāc un esi liecinieks šim notikumam arī tu! Mēs mīlam stilu, modi un īpaši atbalstām latviešu māksliniekus."

"Shu shu… linea" līnijas tērpi ir tāda kā maiga vīrišķā un sievišķā savienošana – viegla, gaisīga kleitiņa kļūst noslēpumaina, plecos uzmetot noslēgtu žaketi ar stāvkrādziņu. Simboliski tā ir vīrieša gādība un mīlestība pret sievieti. Kāds viegls otas triepiens piešķir šiem apģērbiem jūras vēju dvesmu, atspirdzinot tik tradicionālās vienkāršās lietas ap mums.

Pēc modes skates visiem kluba viesiem tiks sniegta fantastiska iespēja par neticami patīkamām cenām iegādāties šā gada kolekcijas tērpus. Īpaši šim pasākumam apavu un aksesuāru veikals "Stiletto" sniegs dāmām iespēju iegūt modes skatē redzētos apavus ar sirdi sildošu atlaidi.

Un, piesātinot šo modes nakti, Latvijā pazīstamas aksesuāru mākslinieces Cristie Cute, PeralyTime un Liene Renckulberga piedāvās šim pasākumam īpaši veidotas somiņas un rotas par ļoti patīkamām cenām!

Vakara gaitā mūziku nodrošinās Markus Riva & DJ Ella. Porgrammā: "Dstyle" dejotāju un bārmeņu šovs, mode, mode un vēlreiz mode...

Lūdzam paziņot par savu ierašanos uz modes nakti – skati līdz 26.augustam, rakstot uz info@shushu.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu