Jaunpienācēji sapņu auto rindās un Fiat 500 saimē (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Alfa Romeo

Pēdējos mēnešos jauno automobiļu rindas ir kļuvušas kuplākas. Viens no jaunumiem pārstāv iekārojamo Alfa Romeo saimi, bet otrs ir praktiskākais Fiat 500.

Mēģinot pievilināt vairāk un vairāk klientu, kam auto nav tikai pārvietošanās līdzeklis, bet arī dzīves sastāvdaļa, Fiat ir paplašinājusi modeļa 500 variāciju gammu. Jaunākie tās pārstāvji ir Fiat 500L Living un 500L Trekking.

500L Living ir kompaktākais 5+2 sēdvietu auto savā klasē, jo tikai 4,35 m garš, tātad tikai par 21 centimetru garāks nekā parastais 500L.

Faktiski tas nozīmē - ja izvēlēsieties šajā auto braukt septiņi, bagāža būs jāatstāj mājās. Taču 500L Living komplektācijas iespējas ir stila auto cienīgas, jo auto iespējami 19 virsbūves krāsojuma, seši salona apdares un 15 riteņu disku stila varianti.

Fiat 500L Trekking atšķirībā no Living modifikācijas tiks piedāvāts ar paaugstinātu klīrensu un robustākiem bamperiem, vizuāli to padarot par mazu apvidus auto. Pilnpiedziņas sistēma tam gan netiks piedāvāta.

Tikmēr Alfa Romeo ir sagatavojusi īstu kārumu autobraukšanas gardēžiem - kompakto klasiskās piedziņas 4C. Tas ir tapis sadarbībā ar Maserati, un Maserati rūpnīcā Modenā 4C arī tiek komplektēts.

Sākotnēji automobiļa tehniskie dati varbūt liks vilties, jo jauda ir tikai 223 zirgspēki, taču, iedziļinoties vairāk, acīs iekritīs auto svars - 895 kilogrami. Rezultātā 1750 kubikcentimetru turbo motoriņš ar divsajūgu pārnesumkārbas palīdzību šo kupeju līdz 100 kilometriem stundā spēj iekustināt mazāk nekā piecās sekundēs.

Pārdošanā Alfa Romeo 4C nonāks šā gada septembrī, un tā cena tiek lēsta ap 40 000 latu. Kopumā paredzēts saražot tikai 3500 šādus auto, no kuriem Eiropas tirgum atleks tikai 1000.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu