Uz lieliem ekrāniem rāda demolētāju fotogrāfijas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV "Panorāma"

Lielbritānijas policija nekārtību dalībnieku meklēšanā cer uz sabiedrības atbalstu. Pilsētās uz lieliem ekrāniem tiek rādītas aizdomās turēto fotogrāfijas cerībā, ka viņus kāds pazīs, tā piektdienas vakarā vēstīja LTV raidījums "Panorāma".

Lielbritānijas iedzīvotāji tiek aicināti atpazīt un ziņot par vandaļiem. Lai to varētu izdarīt efektīvāk, pilsētās izvietoti lielie ekrāni, kur maina fotogrāfiju pēc fotogrāfijas, kas fiksētas ar videonovērošanas kamerām.

Šādas vandaļu medības Birmingemas centrā novēroja "Panorāma". Visā valstī kopumā jau esot aizturēti vairāk nekā 1700 cilvēku.

Ar katru brīdi pieaug apsūdzēto vandaļu skaits. Tiesas Anglijā strādājot visu diennakti, lai uzreiz apsūdzētos reāli sodītu.

Vairāki sodi izskatoties pēc paraugsodiem, vēstīja raidījums. Tā, piemēram, kādam 23 gadus vecam studentam, kurš ir piedalījies nemieros un nozadzis ūdens pudeli, piespriests pusgadu ilgs cietumsods.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu