Citāda seksuālā nesaderība... (70)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr

Pirms kāda laika nejauši vienā forumā uzdūros tēmai par seksuālo nesaderību un tās sekām. Īsumā raksta ierosinātājai bija šāda problēma un viņa nezināja, kā ar to tik galā un vēl vairāk – par to pastāstīt savam mīļotajam, jo jūs jau, mīļās dāmas, zināsiet, ka vīrieši šai ziņā nereti ir aizspriedumaini un konservatīvi.

Iesaistījos diskusijā, jo savulaik tā bija arī mana un mana mīļotā vīrieša problēma.

Jo arī mans ārsts atklāja, ka mums ir seksuālā nesaderība,

lai gan jau 2 gadus esam lieliski vecāki mūsu mīļotajam dēliņam.

Tātad, kas tas ir, kā tas izpaužas un mani padomi, kā ar to sadzīvot

Vienkāršiem vārdiem sakot seksuāla nesaderība (es runāju par fizisko, nevis garīgo vai cita veida izpausmi) ir tad, kad 2 cilvēki nodarbojas ar seksu, izmantojot vai neizmantojot kontracepciju (izņemot prezervatīvus) un no tā rodas veselības problēmas (sekas). Protams, kas ir pirmais, par ko iedomājas jebkura no mums, kad sastopas ar tādām pazīmēm, kā piena sēni vai nespecifisku vaginītu? Ja vien sieviete ievēro visus higiēnas pasākumus –

ak Dievs, viņš man «liek ragus»!

!! Jā, arī es tā domāju, atzīšos – bieži un daudz. Un pārmetu, zāģēju savu vīrieti par šo it kā grēku, un viņš pārdzīvoja, taisnojās. Viss beidzās ar to, ka katru reizi kopā gājām pie ārsta, veicām analīzes, dzērām antibiotikas un pēc pāris mēnešiem – atkal tai pašā grāvī! Tā pagāja gads un mēs nolēmām izmantot prezervatīvus kā kontracepcijas līdzekli (pirms tam lietoju hormonālās tabletes, riņķi, plāksteri). Pagāja vēl viens gads un nekas neliecināja par to, ka problēmas būtu «uzpeldējušas». Taču vienā brīdī nolēmām, ka gribam bērnu, taču bija bail dzīvot dzimumdzīvi bez izsargāšanās iepriekš bijušo problēmu dēļ.

Atkal devāmies pie ārsta – es pie sava, viņš pie sava, uztaisījām analīzes. Pastāstīju par problēmu savam ārstam un viņš ieteica papētīt ph līmeni, mikrofloru un veikt specifiskas analīzes. Visu izdarījām un atklājās, ka mūsu mikrofloras īsti nesader (šis ir 1 no 1000 gadījumiem kā mums teica),

jo noteiktos apstākļos, manas mikrofloras ph līmenis nespēj tā teikt «turēt līdzi» viņa spermas ph līmenim.

Līdz ar to parādās dažādas baktērijas, kas veicina piena sēnes un nespecifiska vaginīta veidošanos un attīstību. Iespējams, tas saistīts tieši ar mana, nevis mana vīrieša ķermeņa īpatnībām, bet nu fakts ir fakts. Nedaudz sakreņķējot, taču ārsts nomierināja un ieteica palietot pienskābās baktērijas kapsulās un seksa laikā (pirms tam) palietot līdzekli, kas neitralizē vīrieša spermu un sekmē spermatozoīdu pārvietošanos. Rezultātā pēc ½ gada paliku stāvoklī un tagad jau 2 gadus kopā audzinām brīnišķīgu puisīti.

Piebildīšu, ka ½ gada laikā, izmantojot šos līdzekļus, nekādu seksuāla rakstura problēmu nebija. Pēc bērniņa piedzimšanas atgriezāmies pie vecajiem, labajiem prezervatīviem un, ņemot vēra to daudzveidību, seksuālā dzīvē par garlaicību sūdzēties nevaram:)

Ceru, ka neuzrakstīju briesmīgi sarežģīti un kāda, kurai, iespējams, arī ir līdzīgas problēmas, atradīs risinājumu.

Gucci123

Ja arī tevi skārušas līdzīgas problēmas, raksti: woman@tvnet.lv

Komentāri (70)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu