Istabeni - Strosa-Kāna apsūdzētāju varētu deportēt no ASV

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Istabene, kura apsūdzējusi bijušo Starptautiskā Valūtas fonda (SVF) vadītāju Dominiku Strosu-Kānu izvarošanas mēģinājumā, varētu tikt deportēta no Amerikas Savienotajām Valstīm, raksta "Daily Telegraph".

Ja izrādīsies patiesas ziņas, ka istabene tiesai melojusi, viņa varētu tikt tiesāta par nepatiesas liecības sniegšanu, kas ASV ir ļoti smags pārkāpums, kā arī varētu tikt deportēta no Amerikas Savienotajām Valstīm.

Tiesā apsūdzības puse pagājušajā piektdienā bija spiesta atzīt, ka 32 gadus vecās sievietes liecībās pamanīti nopietni trūkumi, kas varētu "nopietni iedragāt viņas kā liecinieces uzticamību".

Kā jau ziņots, ASV laikrakstu rīcībā nonākusi informācija, ka istabene, iespējams, viesnīcas viesiem regulāri piedāvājusi un nodrošinājusi prostitūcijas pakalpojumus. Tiesā sieviete apgalvoja, ka Stross-Kāns viņu mēģināja izvarot un piespiest uz orālu seksu brīdī, kad viņa ieradās uzkopt viņa viesnīcas numuriņu.

Laikraksti apgalvo, ka neilgi pēc incidenta tapis telefona sarunas ieraksts starp minēto istabeni un kādu narkotiku dīleri. "Neuztraucies, šim vīrietim ir ļoti daudz naudas. Es zinu, ko daru," viņa it kā teikusi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu