Zatlers no iedzīvotājiem atvadīsies Likteņdārzā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Valsts prezidents Valdis Zatlers vēlas pateikties visiem iedzīvotājiem par kopā paveikto, tāpēc aicina visus šodien atvadīties pasākumā "Tas vārds, kam spēks" Likteņdārzā, Koknesē, Daugavas krastā.

Vēlas pateikties iedzīvotājiem par kopīgi paveikto

"Es vēlos pateikties saviem līdzgaitniekiem, vēlos pateikties visām nevalstiskajām organizācijām, kuru patrons es esmu bijis šajos gados, un visiem, visiem Latvijas iedzīvotājiem par to labo, ko esam kopā paveikuši pēdējos četros gados," īpašā videouzrunā savā kanālā mājaslapā "youtube.com" uzsvēris Zatlers.

Videouzrunas laikā prezidents, turot rokās laukakmeni, norāda, ka aicina atvadīties Likteņdārzā - vietā, kur mēs, no vienas puses, pieminam likteņa cirstās rētas mūsu tautas piemiņā, taču, no otras puses, vietā, kur mēs lemjam, runājam un sapņojam par Latvijas nākotni.

"It kā pagātne, savienojoties ar nākotni, dara mūs spēcīgākus, gudrākus un apņēmīgākus, paņemsim katrs līdzi kādu labu darbu, varbūt laukakmeni, ko ielikt Likteņdārza piramīdā, varbūt paņemsim arī līdzi pa vienam latam, ko ziedosim kopīgi Likteņdārza attīstībai," sacīja Zatlers, norādot, ka gaida visus iedzīvotājus 3.jūlijā plkst.19 Likteņdārzā pie "likteņupes Daugavas".

Pasākumā piedalīsies mūziķi un inteliģences pārstāvji

Vēlmi piedalīties atvadu pasākumā pauduši daudzi Latvijas dziedātāji, aktieri, radošie darbinieki, kas ir sajutuši pārmaiņu iespējas valstī un vēlas tās atbalstīt, informēja Valsts prezidenta kancelejā. Pasākumu atbalstīs Māra Zālīte, Zigmārs Liepiņš, Nora Ikstena, Sergejs Jēgers, Igo, Zane Dombrovska, Mārtiņš Brauns, Aiša, Intars Busulis, Ieva Kerēvica, Uldis Marhilēvičs, Laima Jansone, Kārlis Kazāks, Olga Rajecka, Andris Bērziņš, Māra Krievkalne, Rūdolfs Plēpis, Paula un Miks Dukuri, Adrians Kukuvass, Laimas muzikanti, Putnu balle un citi.

Zatlers kā Likteņdārza patrons aicina iedzīvotājus aktīvi atbalstīt dārza izveidi, uz pasākumu atvedot līdzi laukakmeni amfiteātra izveidei. Ar līdzatvesto akmeni ikkatrs varēs piedalīties simboliskā balsojumā par Latvijas nākotni.

Plašāka informācija par atbalsta sniegšanu Likteņdārzam ir pieejama mājaslapā "www.liktendarzs.lv".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu